Új hozzászólás Aktív témák

  • Xero

    nagyúr

    válasz tboy93 #138507 üzenetére

    Akkor mar a CB650. Anno ugye nalam jatszott mind a ketto. Oke az MT alulrol jobban huz, de ennyi. Kb minden masban gyengebb: butabb futomu, fent elhervad.

    En azt mondom a CB650 nem rossz irany, nem akar megolni mint a 09SP, es nem is supermotos a pozi rajta. Ha nem akarod nem megy, ha nemi sebesseget szeretnel, akkor 6-8000 folott kell tartani folyamatosan. A futomuve kozepesen bugyuta, de igy is merfoldekre van az MT07-tol. En beletekertem eddig ~12000km-t, ebbol ugy 1000km palya es visszatekintve most sem vennek mast az akkori lehetosegek kozul.

    Az viszont teny, hogy en mar kezdem kinoni, igy nalam mar kepben a nagyobbra valtas, illetve a dedikalt palyamotor, de ez teljesen mas story. Ha nem akarsz 1000-esen ulo haverokkal Alpokban turazni, akkor nincs nagy gaz, bar igazan az is kivitelezheto. ;)

    #138520A Zéé: Amugy pontosan ez. Szinten anno tanulokent jatszodtam ER6-al, de vegtelenul bekes joszag.

    Illetve amit meg hozzatennek: #138498norbeerto: Itt irtad, hogy palyanap nem mert most lett pici. Na en pont forditva gondolkoznek a helyedben. Inkabb a palyan csusszal ki a francba, mint kozuton a kamion ala. Ha igy is volt 2 eses, en nagyon erre fokuszalnek, mert valami akkor ott nem kerek. Palyan sokkal tobb lehetoseged van hibazni effektive tet nelkul. Erre pedig az elejen az amugy is megpofozott ER6 tokeletes tars lesz. Letolsz egy idenyt par kisebb palyan (Kakucs, Mring) es maris jobban fogod erezni mi merre hany meter. Bajna-Heregen lehet jatszani, de ott ha hatarra kerulsz akkor hulye vagy mar bocsanat. :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák