Aktív témák

  • aginor

    addikt

    válasz drkbl #13934 üzenetére

    Ez nem feltétlenül Neked szólt, hanem azoknak akik állítják a tutit egy ilyen gurut követve, ő sem lát mélyen bele az iparba így nem tudhatja, hogy melyik gyártó éppen mit is főz jelenleg, fikázni meg én is tudok, elektronikai képzettség nélkül is. Ha van elektronikai ismerete, akkor miért nem azt a részét kritizálja a rendszernek amihez ért? De mindegy, szerintem hagyjuk, én majd hiszek a saját szememnek, mint neki, vagy bármely más önjelölt messiásnak.
    Canon valóban úgy tűnik, hogy nem akar egyelőre beszállni a MILC lázba, de a Nikonra ez nem feltétlenül igaz, van ilyen irányú szabadalmuk is.
    De a D700 a FF-ek belépője, nincs is igazán értelme kihozni egy ilyen jellegű "olcsó" vázat, mivel az objektívek drágák maradnak hozzá, valamint belső konkurenciát állítana magának a Nikon.
    Nem érted, nem a kritikával van baj, mert azzal a Nikont is lehet jogosan illetni bőven, hanem azzal, hogy szidja a japán fényképezőgép gyártókat, holott neki is tudnia kell, hogy lényegében nincs más, akkor valamit csak tudhatnak ezek a lemingek. Szerintem azt az írást is ő publikálta, ahol kijelentette, hogy már nincs mit fejleszteni a tükrös gépeken, felállított valami jóslatot is a jövőre illetően, már az az írás sem volt szimpatikus, mivel tele volt tényként kezelt spekulációkkal.

    Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

Aktív témák