Aktív témák

  • eddie1978

    aktív tag

    Külföldről vásárláshoz a következőt:
    2008-ban vettem új Nikkor 55-200 VR obit 38000Ft áron, míg itthon a duplája volt. Gari nélkül, de féláron megérte. Én barom nem vetem meg az SB-600-at szintén 33000Ft-ért. Az eladó emilyandlily vagy hasonló néven fut, már akkor 100k+ eladással a háta mögött.
    A sort végtelenségig tudnám folytatni. Bringás cuccok, elektronikai alkatrész, forrasztó páka, notebook akármi.
    Amire én atomra berágtam, hogy itthon raktáron lévő cuccot megrendelve a státusza átvált rögtön beszerzés alattra, majd jön a mail, hogy bocs de drágábban tudjuk beszerezni. B+ nem kell.
    Szállítási időről ne is beszéljünk. Megrendeled, két hét múlva érdeklődj, majd jövő héten, majd jövő héten és így talán egy hónap alatt megérkezik. Számláért térden csúszva kell könyörögni néhány helyen. Mindez külföldről az esetek nagy többségében 3-4 nap (EU), számla+köszönőlevél.
    Itthon egy év gari vs kinti kettő.
    Nem minden terméket éri meg kintről, de meg kell nézni, mert rohadt sokat lehet fogni.

    200-300 körüli cuccnál egy ment aknára. Egy autó első lámpa volt az. Természetesen a Magyar Posta nevű fekete lyukban tűnt el. Biztosítva volt, eladó újra elküldte futárral, így meg is érkezett.

    Áááá mindegy. Nekem egyértelmű. Tudom, magyar munkahelyek stb, de minek szopassam magam, ha van olyan cucc amit megéri kintről.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák