Új hozzászólás Aktív témák

  • rwin5

    őstag

    Üdv!

    Kis 2002-es benzines 1.6 cliommal volna megint bajom. Ebben évben extra keveset használt. 1 hete elő vettem újra a garázsból, megjárattam rendesen, kicsit tapostam is neki, szép hang, nem rángatott, jól gyorsult. Rá pár napra ismét elővettem, akkor egy hosszabb utat mentem vele viszonylag egyenletes tempóban. Pár napja újból, mikor tolattam ki a garázsból, tolatás közben lefulladt. Mondom biztos nem adtam neki elég gázt, mert mindig elég kicsivel szoktam indulni.

    Aztán a hibajelenség: Alapjárat ment rendesen, adtam rá egy nagyobb gázt, 2-3 ezerig (üresben) és mikor visszaesett alapjáratra, alapjárat alá esik és lefulladt. Ezt kb 2-3x eljátszottuk. Utána akartam volna telefonnal lekamerázni nektek, de nem jött össze, viszont tolatás közben megint lefulladt, így nem mertem vele elmenni otthonról - ünnepek alatt nem volt kedvem a vontatós storyhoz.

    Mi lehet a hiba? Vigyem szakszervizbe? Ezt tanácsolták, hogy lehet rakoncátlankodik az alapjárat és akkor ott beállítják. Kuplung csere idén volt.

Új hozzászólás Aktív témák