Új hozzászólás Aktív témák

  • Xantomas

    őstag

    válasz polonic #71074 üzenetére

    Magán a gumin van rajta. A régi, sárga feliratos Valeo volt, a mostani, szürke feliratos az SWF. Szerintem rendelnek mindenhonnan, meg piac válogatja, hogy melyiket árulják.
    Nem ér bele a fóvóka sugarába a kar, viszont ugyanúgy meg kell kicsit hajlítani, hogy a CC domborúbb üvegére rendesen felfeküdjön, mint a kb filléres, de nagyon jó STC-t.

    Amúgy kialakításukból fakadóan a klasszikus mechanikás lapátok feküdnek fel a legjobban.

    OFF:
    Nem tudtam képet csinálni, de megnéztem milyen állapotban vannak a légszűrők, egy szerbiai hosszúhétvége után. Nem olyan tragikus mint sejtettem, de azért látványosan beszürkült Kb úgy néz ki mint olajcserekor. Mindenhol égetik az avart, a tarlót, mellé szélcsend.
    Frissen mosott autóval indultunk el, mire megérkeztünk Belgrádba, vékony hamu fedte a kocsit. Naplemente után volt a legdurvább mikor bármerre néz az ember, mindenhol azt látja, hogy izzik a mező óriási foltokban, kb Belgrád, és Szabadka között mindenhol. Vasárnap du már a fejem fájt, és olyan érzésem volt, mint amikor egy nagyon durva este elfogy 1-2 doboz cigi. Az a szomorú, hogy állítólag is BP-en se volt sokkal jobb a helyzet légszennyzettséget tekintve, de az mindent elmond, hogy a hétvégén, világviszonylatban Belgrád volt a legszennyezettebb levegőjű város a Földön.

    [ Szerkesztve ]

    "Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"

Új hozzászólás Aktív témák