Új hozzászólás Aktív témák

  • dgyuri0123

    nagyúr

    válasz Mcleod #19301 üzenetére

    Hmm. Sportra is kiváló, de azért napi 10 órában ugyanaz a sportcsatorna több, mint veszélyes beégés szempontjából, ha színes a logója (mondjuk jellemzően az). Ha megbarátkozol a zoommal, akkor semmi gond nem lehet, bár ott azért lesz leeső képtartalom. Szóval, Te döntesz... A zoomot 15 (?) lépcsőben lehet állítani + le-fel tologatni a képet, így el lehet mozdítani a logókat az állandó helyükről, de tény, néha változtatni kell ha minimális zoomot használsz, mert az csak eltolja a logót, de nem tolja le a képről teljesen, mint a legnagyobb fokozat.

    Használttal csak óvatosan és sajnos nem tudom megmondani, hogy lehet a szervizmenübe bejutni.

    (#19310) Joshi: Azt el sem tudod képzelni, hogy valakinek nincs, vagy épp nem akar fél millát kiadni tévére? Ne magadból indulj ki kérlek, mert vannak élethelyzetek, amiknél pont nem az a legfontosabb, hogy 4k vagy FHD. Én pl. ma is toronymagasan le@arom a 4k-t, hiába a propaganda. ;]

    (#19306) energomatt: SDR módban? Semmi látható különbség nincs FHD és 4k oled esetén, jól megválasztott nézési távból. Ja és a FHD oledek gyári kalibrációja lényegesen jobb, mint a legtöbb 4k-s modellnek. Mondjam hogy ez miért fontos?

    (#19313) Mentolka: Hiába élcelődsz.. :) Láttad egymás mellett a két különböző felbontású oledet azonos forrásról egy időben, ugyanúgy beállítva? Én igen !! Gondolom Te nem, de jól lehet mókázni ezen.

    [ Szerkesztve ]

    "csak a zene van"

Új hozzászólás Aktív témák