Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz Ijk #70939 üzenetére

    "banding" = sávosodás, sok mindentől függ, vannak készülékek, ahol egyáltalán nincs jelen, már a nulladik órától jó. Le lehet futtatni 1-2 hosszú panelkompenzációs folyamatot, ha 200 óra után is sávos akkor érdemes felvenni a kapcsolatot a gyártóval, amennyiben firmware hiba, azt nagyobb valószínűséggel tudják orvosolni, ha hardveres gond akkor csak a panelcsere segíthet.
    Ami a mozgásmegjelenítést illeti, szerencsére az OLED-ek esetében a "képjavítóknak" néha még van is értelme és nem törvényszerű a kikapcsolásuk ahogy LCD esetében tettük, itt azért akár jó hatással is lehet a minőségre, persze mértékkel. Beépített lejátszók nem minden típusnál és minden esetben vannak 60Hz-re korlátozva, van, ahol "mindegymineknevezzük" módon mégis jól működik a megjelenítés, nincs "röccenés", remegés, elmosódás, stb, de ez egy olyan dolog, ami nem minden márkára és típusra jellemző.

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák