Új hozzászólás Aktív témák

  • Declare

    őstag

    válasz diablo1984 #44325 üzenetére

    Persze, nem vitatta senki, hogy hasznos a vizhöfok :K

    Nekem volt szerencsem tesztelni, mert amikor csereltek a hütöfolyadekot, nem tudtam eleg idöt hagyni szegenyeknek es mondtak, hogy betettek hatra a kis flakont, könnyen elkepzelhetö, hogy ugyan fel van töltve, de ahogy jar a rendszer hozza kell öntenem meg. Meg is törtent, szepen sipolt es jött a lampa, hogy tul meleg a rendszer (nem akkor jelez, ha forr, csak ha mar atlepi az egeszseges hatarerteket). Szoval ilyen szempontbol nem hianyzik a vizhöfok.

    Termosztat hibara viszont nincs nelküle orvossag :( (na jo, BC n ki lehet nyomkodni a vizhöfokot, de azert azt nem csinalja gyakran az ember menet közben)

    En egy ilyen "most mar tiporhatod" lampaval kieggyeznek :D

    Nyilvan egy igazi sportautoban van olajhömerseklet kijelzö müszer, ezek nem sport autok :D , de en el nezegetnem :)) sajnos a sok erdektelen atlagjuzer tenyleg ennyit nez, hogy legyen a kocsiban üzemanyag, mennyivel megy eppen es mennyit fogyaszt. A mögöttes dolgok, hogy mivel lehet sokszorosara nyujtani egy turbo eletet vagy hogy lehet a kettöstömegüt megovni fogalma es igenye sincs....persze az anyazas megy, hogy sz@rfos.... :U

Új hozzászólás Aktív témák