Új hozzászólás Aktív témák

  • Szada85

    aktív tag

    válasz gxcman #83504 üzenetére

    Az is elég beszédes tud lenni, hogy a 2 literes turbós autók közül a második legolcsóbb autót nézted ki, a következö darabok 4-500 Ezer Ft-tal drágábban vannak, illetve innen felfele.
    Ez nagy eséllyel nem ok nélkül van így, ergo nagyon alaposan érdemes átnezetni a konkret autót, mert az én véleményem is az, hogy valószínü fog kelleni költeni rá, ezért kerül ennyibe. :)

    A jól felszerelt relatív, sima egyszerü rádió van benne, 1 zónás a klíma, de persze nem annyira rossz. A vezetöülés ülölapja kívül szét van repedve, ezzel biztosan kell foglalkozni.

    Apróság, hogy a felnis képen a felni eléggé meg van gyötörve, padkázás nyomok, szépen lefestve ezüsstel.

    A használati módra elég jó utalás, hogy -szintén a felnis képen- Yokohama Parada gumik vannak rajta, ami ugye nem egy templombajárós keverék, szóval ez az autó szerintem hajtva volt rendesen. :)

    A Z20LE* motorok pedig híresen kényesek a használatra, gondos tulajra, ha ütik-vágják, akkor lehet baj a turbóval, szelepszárszimmeringgel, hasonlók, amik mind-mind komoly összegek tudnak lenni.

    Tehát, ha ilyesmi motoros autót tervezel, akkor mindenképp legyen elrakva egy kisebb összeg, mert elöfordulhat, hogy beköszönnek ilyen kiadások.

Új hozzászólás Aktív témák