Új hozzászólás Aktív témák

  • Szada85

    aktív tag

    válasz rbalint88 #214106 üzenetére

    A költözés miatt kicsit tolva lett az autónézegetés/vásárlás, a "felszabaduló idöt" pedig picit arra használtam, hogy még egyszer átfussam a teljes piacot, így került még szóba a két másik modell is "nézzükmeg" alapon.
    Ettöl még a mérleg alapvetöen a Cupra felé van billenve , de mivel "rá is érek", illetve egyelöre az eladók továbbra is álmodoznak árak tekintetében, ezért sem sietem el a vásárlást, emiatt is belefér még ezt-azt kipróbálni. :)

    "Azt hittem a tipusvalaszto mar lefutott, GTI es RS Octavia gyenge volt a Cupra utan."
    A power téma idöközben picit "finomodott", így 3 hónapnyi 1.8 benzin Hondázás után már "megszoktam" a feleakkora teljesítmény, az is lehet, hogy a megnövekedett "on-site" elvárás miatti forgalom növekvö sürüsége is szerepet játszik benne, de az utóbbi idöben "böven" elkaristolok a kis Hondával is, viszont a tarcsi sosem rossz persze, illetve alapvetöen szeretem is a kraftosabb darabokat.

    Ami a 7-es GTI-t nagyjából kilökte a kosárból az az, hogy ~90%-ukat annyiért hirdetik, mint a Cuprákat, úgy pedig nem túl jó deal, a kombi alternatíva (7.5R) pedig 4-5 ezer €-val drágább azonos feltételek mellett, az sem játszik természetesen.

    Az Octavia RS is már csak a helykínálat miatt maradt benn, vezetni még nem vezettem egyet sem, lehet adok egy esély neki. :)

    Kicsit még táncolok a parketten, mielött hazaviszem a bálkirálynöt. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák