Új hozzászólás Aktív témák

  • MrChris

    nagyúr

    válasz Tuninger #11302 üzenetére

    Igen a záridőre is figyeltem, hogy azt se ba..am el. :D Tulajdonképp csak azt nem csesztem el. :DDD Kiscsalád mellett marha nehéz, mert "mindig rám kell várni", "mikormegyünkmár".

    Persze 4k, a fhd nem olyan erős. A kicsik közül a GX8, G80, GX9 nagyon éles fhd-t tud. Resolve nálam nem enged 4k render kimenetet, 3gb a vidkarim, de minden megjelenítőm csak fhd.

    Akkor színkóddal valahol gebax van, első h265 projekt, dnxhd422/8-ba rendereltem majd az xmediarecoddal 45percen :D át tömörítettem.
    Nálam az mpchc helyesen viszi, pont úgy néz ki mint a Resolveban. Szemre sincs fekete bukás, se neonzöld. Azt nem tagadom, hogy ne lenne jó színesre szaturált, de nem látom túlcsordulásosnak. Nem jutott eszembe többféle játszóval tesztelni, csak holnap tudom kipróbálni. Volt már olyan hogy vitte mind, VLC, mpchc Potplayer csak kisebb-nagyobb különbségekkel. Ezt még akkor ki kell szűrnöm.

    A kép tekeredést az IS csinálta, a Laowa 7.5-t nem annyira szereti, csak 8mm-re lehet állítani a manuális lencse beállítást és úgy tűnik manuális lencse cserekor ki kellene kapcsolni a vázat... most már mindegy.

    A 'totál nincs shadow roll-off'-on mit értesz, maradt még kép ott, vagy már nem?

    Ezek a helyek szurdokok, sötétek, nagy a különbség az ég felé ezért az kb kiégett, még lehetett volna alexpózni. A ciánt majd átszínezem. :D Jobban zavar viszont, hogy az egyik vágásnál (3.?) a víz kékes fehérében egy pici lilás foltosodást látok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák