Új hozzászólás Aktív témák

  • atesss

    addikt

    Üdv !
    Igazából saját gépen még nem használtam eddig Win11-et, csak pár helyen találkoztam vele kb. futólag. Ahogy olvastam híreket, most már végre úgy tűnik megvannak a tálca meg start menü "régi" alapfunkciói. Leginkább a mostani 23H2-vel. (Ok lehet ez nem is lett volna gyakorlatban olyan zavaró, de nincs vele tapasztalatom ezért csak így van infóm.)

    Már sok éve Ubuntu az alaprendszerem a laptopomon. Egy ismerős viszont nemrég elmagyarázta a WSL működését, meg megnéztem nála élőben is, ő napi szinten használja munkához és nagyon elégedett vele. Szóval még az is lehet hogy én is Win11-re váltok majd alaprendszernek.

    Namármost ami viszont problémás, hogy arányaiban elég minimális az olyan akár saját akár általam karbantartott PC, ami megfelel a hivatalos követelményeknek (ld. TPM 2.0).
    Szerintetek mekkora az esélye hogy a következő 1-2 év valamelyik (nagy)frissítése fullra kizárja majd a TPM2.0 nélküli gépeket ?
    Tehát arra gondolok hogy a legkomolyabb mókolás (nem ilyedek meg tőle, ha tényleg kell...) után sem tud működni egy pl. Intel Core 4th vagy 6th gen. gépen ?

Új hozzászólás Aktív témák