Új hozzászólás Aktív témák

  • Hoztak hozzám egy Gémer gépet ami teljesen új bolti, rakjak rá szoftvereket. Lianli fehér ház átlátszó oldallapos, Asus ROG B450-F lap, Ryzen 5600G, 2x8gb Fury DDR3200, Tápot nem látom mert totál le van fedve a házban, persze RGB állítható világítás, proci vizezve (65w-os procira víz?...hát én 200w alatt nem raknék vizet) 250gb-os ssd 980 Pro Samsung, plusz 2Tb-os WD blue ami igazából green.
    Videókártya nincs, bár akkor minek a full ATX lap...Táp meg alulról szívja be a padlóról a koszt...én vagyok maradi de nem értem ennek az alsótápos dolognak a lényegét.
    Lapon külön van usb csati flashhez ahelyett hogy raktak volna rá rendes méretű biost...fail...bezzeg régen Giga lapokon dual bios volt itt meg egy sem elég.
    Win10-et felraktam egyből okádja az asus bloatware-ket már induláskor, magyarán win10 telepítőben gyárilag van bloatware, mindegy friss drivereket leszedte update... és mivel céges hálón rádugtam ezért felrakta az összes céges nyomtatót is :D érdekes hogy önálló életet él a win10...
    A ház amúgy rendben van, kb régi chieftek minőséget hozza ami számomra meglepő de nem annyira masszív, azaz erre nem mernék ráálni...az biztos hogy 65eft-os ár húzós érte, feléért lehet venném is rgb-s baromságok nélkül. Teljesítményre nem lőtt mellé aki a gépet összerakta mert abból azért az 5600G igen jó, bár én nekem 50eft a határ ha procit kell venni és 100eft ha videókarit. SSDből megtanultam hogy a totál fapad kinston A2000 és a fullos samsung pro között játékbetöltésben kemény pár másodperc...sincs, egyedül talán tartósabb a samsung de mire kinyuvad az olcsó addigra úgyis csere van bár úgyis a vezérlő döglik be előbb. Ramoknál ugyan ez csak ott max tuningnál van értelme válogatni a ramokat de ott is inkább chipre keresnék mint márkára.
    Persze nyilván visszaadás elött tesztelnem kell.... szóval 3dmark01se :DDD

    Igen jó eredmény egy integrálttól. Nyilván rammal lehetne játszani jobb eredményért.

    [ Szerkesztve ]

    Vintage Story PH szervere újra fut!

Új hozzászólás Aktív témák