Új hozzászólás Aktív témák

  • DarthSun

    Topikgazda

    LOGOUT blog

    Unboxing/beüzemelés Acer B227Q

    Huh, lefáradtam, az ISO variálást halasztom - holnap/holnaputánra.

    Kiemelés : foamban volt precízen, de nem jött ki. Szerencsétlenkedtem, majd a doboz alsó felét is kinyitva, enyhén benézve - félig elfordult széles cellux tartotta(a talp leragasztása). Hosszú konyhakéssel elvágtam, mindjárt kijött.
    Pozitívum következett. Packlist mindenhol : monitor, haszn-utasítás, tápkábel. De van benne VGA/DP/audio kábel is. Végülis van mindenféle kábelem, emiatt nem is foglalkoztam a gyári packouttal, viszont DP nincs, nem is használtam még, lehet hogy nem is kell, de így már van.

    Bepakolás-bekötés a retro állomásra, a 939- re, mivel pont az van fent. Power on : nincs kép, LED sem világít, mi a retek van ? 230V ok, alsó power kapcsoló on. Ismét pár bekezdésnyi szerencsétlenkedés, hát hátul ott a rejtett standby kapcsoló, pici és kávaszínű, nem is figyeltem, a joy vezérlője nagyobb, azt nyomogattam(pld az LG 27"- oson az a power on is egyben, függőleges kattintással). Mindegy, StandUP szerű magányos előadás+káromkodás(síp elnyomás nélkül), meglett a power on :DDD :B :W

    Bevillant a kép, következett a vakulás. Gyárilag 60/75% kontraszt/fényerő, hát ezt jócskán vissza kellett venni.
    Aztán elvesztem a menürendszerben, jóideig állítgattam, maradt még, de talán a nagyját kitapasztaltam.
    Tűéles kép, az említett nagy fényerővel. Forrás-szinkron 4/3- ra is. VGA- ra a Rage, HDMI- re a HD3850 ment. Manuálisan és ráboottal is vált, utóbbit ha auto in detectre van téve.

    Jó lesz ez, az eddigi tapasztalat alapján

    VA panel. IPS és TN volt eddig. Gondoltam kipróbálom, ez volt a legolcsóbb 22"- os, melyen 3 féle bemenet van. Há' aszondják' a VA színei közepesek, a TN gyenge, de gyors. Namost a színek nem tűnnek rossznak a VA- n, persze visszaülve a 32"- os IPS elé, azért látszik a különbség, de sztem még a TN sem rossz.
    VA- toltam Q1/2- őt, nem láttam lassúnak, persze lehet amiatt mert már újabb panel, 4ms van megadva a specben. A feketéje feketébb valóban mint az IPS, de ez nem különösebben érdekelt soha.

    Talp és állvány : stabil, minden irányban dönthető, forgatható, emelhető.

    Hosszú OFF, de a lényege hogy marad(30 napig vissza lehetne küldeni). A retro állomáson így már FHD is elérhető, kevésbé kell a tesztképet összenyomorgatni.

Új hozzászólás Aktív témák