Új hozzászólás Aktív témák

  • BeZol

    őstag

    válasz whitezo88 #25495 üzenetére

    Nem tudom, de 1 éve ilyenkor rendesen beremegett a -10 fok körüli időben az egész kocsi minden egyes elinduláskor, és nagyobb hidegben most is ez van garázsból elinduláskor, mert egyből felfele kell menni, és gondolom hidegen kap nagy terhelést, aztán semmi baja ha már meleg, de 1 éve 1 alkalommal egész nap ilyen fura volt, úgyhogy a hideghez köze van, az tuti :D Még annyi szokott lenni, hogy többszöri padlógázas 130ról gyorsításkor néha túlpörög a fordulatszám, de most ez is megszűnt egy ideje, gondolom nem kellett annyiszor lefékeznem mostanság és nem akadt kimondott konkurencia. 130 alatt 6osban gyorsítva pedig ilyen daráló hang jön hátulról, de 5ösben semmi baja, biztos nagy a teher és kicsi a fordulat.
    Ami most zavar, hogy múltkor 20 perc alatt legalább 9 madár szarta le a kocsit, és minuszfokok voltak, 1 héttel később mikor leszedtem, a festékkel együtt jött fel egyik résznél, úgyhogy most picit olyan elől, mint a fényszórómosó, mert az ilyen vacak alapból. Mondjuk én voltam a hülye, szivaccsal nem lett volna para, 15centiről forró magasnyomás nyamm.
    Aztán már csak a zavaró nyekergés nem tetszik, amit a kerekek felől hallok minden egyes fekvőrendőrnél vagy nagyobb kátyúnál, ill. mikor "nehéz" emberek szállnak be :DDD
    Na jó, talán a turbó sípol hangosan, de ez már 112ezredik km óta feltűnt, és most vagyok 167ezernél :F

Új hozzászólás Aktív témák