Új hozzászólás Aktív témák

  • p_adam

    addikt

    válasz vodkaboy22 #21312 üzenetére

    Én DK-t se szeretem már a mai világban ez már olyan mint igazgyöngyöt keresni a szemétdombon :)

    Most Hernan Oliva-t hallgatok 1989-ből és ez nagyon kellemes ez az ahol a Lavry azért vissza tud vágni, a két DAC-ot váltogatva is olyan érzésem támad, mintha visszamentem volna az időben, hiába tisztább a Mytek valahogy kellemesebb hallgatni a Lavry-t olyan analógosabb (ami furcsa mert sok más forráshoz képest is tűnhet digitálisabbnak a hangja).
    Először azt gondoltam, hogy a Mytek-nek nagyon digitális a közepe de mikor visszaváltottam kiderült hogy majdnem ugyanolyan csak a többi rész amire jobban fókuszál ez által másmilyen az előadásmódja. Érdekes.

    A Lavry megkérdőjelezhető hogy elég precíz hangú-e keverésre, kicsit olyan mintha a felbontás egy részét direkt feláldozták volna annak érdekében, hogy több mindennel legyen kellemes hallgatni... Bár lehet ez csak az AD1955 vs ESS9018 differencia.

    Ha most kezdenék el rendszert építeni és nem tudnám megvenni a Lavry-t olyan jó áron használtan akkor valszeg a Mytek mellett döntenék, és valahogy a többi elemmel próbálnám ellensúlyozni a karakterét mert így leginkább a nagyon jó felvételekkel jön ki hogy ez bizony egy modernebb design.

Új hozzászólás Aktív témák