Új hozzászólás Aktív témák

  • Tin

    veterán

    válasz Bodz #73201 üzenetére

    Nekem eddig bejott, amit mondtal, a meresek meg szamomra maximum arra jok, hogy igazoljak, hogy valami megfelelo minosegu. Nem is nagyon erdekel.

    Ismered a Magicet, nekem pont az a feszes, teli hang kell a HD600-hoz egy megfeleloen (de nem tulsagosan) sotet, testes erositovel, aminek van ereje meghajtani azt. Nekem ez a kombo a Z40-el tokeletesen megfelelt, csak azt most beraktam az aktiv hangfalak ele a Sanskrit Pro-B-vel, a gephez pedig kell valami "kis", "olcso" erosito.

    A SAP-12 volt a regebbi ajanlatod, mostanaban mar nincs nagyon a porondon, az volt 100€ koruli aron. Erosen gondolkoztam a Topping DX3-on is, par honapja meg nagyon futott, de aztan lattam, hogy minosegi problemas, es a V2 nem is sikerult olyan jol. A JDS Atomot is majdnem megrendeltem, de aztan latom, hogy az meg inkabb vilagos hangkepu, nem passzolna a lancba.

    Ezt, amit ajanlottal, kifejezetten ajanljak HD6XX-hez, bar felen tul kell ra hangero, de ha viszi es adja is, akkor nekem mindegy, ugyse szoktam a hangerot csavargatni igazan. Az apro kulonbsegeket meg majd a fulem kompenzalja. Eleve a HD650 kabelevel hasznalom a HD600-at, kicsit mos a tisztasagon, viszont alul testesebb lesz a hangja, es az pont jo nekem a nyitott fejeshez.

    Most mar megvarom az 1 honapot BF-ig, hatha lesz valahol jo kis learazas, de nincs bajom a mostani araval sem, ha jol szol. Koszi a tippet!

Új hozzászólás Aktív témák