Új hozzászólás Aktív témák

  • Dare2Live

    nagyúr

    Nem DAC de talán ide illik a kérdés legjobban.

    Van két Genelec 8040em amikkel nagyon boldog vagyok de mostanában kitört rajtam az elektro vonal és csak 48ig mennek le rendesen 42hzn már -6db.

    Ma meghalgattam 8351et 8260 subbal ami ugye elég komoly 19ig lemegy. Viszont kiderült, hogy nekem sehova se kell a 19-30közti rész.

    Tehát legjobban egy 8050/8350el járnék az 38hzig lemegy +-2dbvel és 32ig -6dbvel. Találtam is neten egy használt de még 1év garanciás 8350et "elég jó" áron. Viszont 8350 pro cucc, bár lehet sima analog balanced XLRel hajtani de ha jól értettem akkor így a jelet először digizi majd analoggá konvertálja ami nem jó omen, erősen ajánlott digitális AES/EBU jelet adni neki amit majd ő analoggá alakít. Tehát muszáj lenne vennem egy AES/EBU interfacet amin van egyrészt USB másrészt (feleségem miatt) SPDIF vagy BT.
    Tudnátok ilyeneket ajánlani? Költségvetésem szükös tehát ha nincs értelmes indoka nem akarod 200-300Kt elkölteni erre, amúgy se kell sokat tudjon DAC+AMP be van építve a hangsugárzóba, csask egy "interfacera" van szükségem.

    Tudnátok ilyeneket nekem ajánlani? Előre is kösz.

    don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...

Új hozzászólás Aktív témák