Új hozzászólás Aktív témák

  • inf3rno

    nagyúr

    Kipróbáltam ma az új futópályát. Azért látszik, hogy nem tökéletes a GPS-es méricskélés, főleg nem ilyen szűk kanyarokra. Átlagba 440 méter jött ki egy körre, nem tudom mekkora hiba lehet benne. [link]

    Fotókat nem tudtam igazán jókat lőni. Azt majd legközelebb. Talán még ez, ami tűrhető lett, de a túloldalról kellene lefotózni az ominózus dombot, azon jobban látszana.

    Talán össze lehet még hozni plusz egy sávot a kilátó mögött, amiben nincs ekkora domb, és ráterhelni a költségeit a kivitelezőre, mert részben ők cseszték el, de nem tudom, hogy ez megoldható e, vagy lehet e rá keríteni pénzt valahonnan. Nem olcsóak ezek a projektek, igaz nekem nincs erre kb. semmi ráhatásom, az önkormányzat csinálja, mi csak beszólogatunk, hogy nem lesz ez ilyen formában mindenkinek jó. Én is így második futásra kiköptem a belem rajta. Igaz nagyon nem kéne ilyen 5:00 alatti tempókat erőltetnem, amilyen kondiban vagyok, de ki kellett próbálni, hogy mennyire bevehetőek a kanyarok. Szerintem a pálya minden pontja futható 4:00-val biztonságosan, úgyhogy nem rossz ez, sőt örülni kell neki, hogy van valami, mert eddig semmi nem volt.

    [ Szerkesztve ]

    Buliban hasznos! =]

Új hozzászólás Aktív témák