Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    válasz #64052736 #73328 üzenetére

    Én az egyhetes nyomoronckodással kihoztam a hetet 84-re. Hát, volt már erősebb hetem. Jó, volt mellette valami 300 km bringa, na az sem egy nagy szám.

    Felvetettem a kardiológusnak, ha már ott voltam, hogy miért van az, hogy ha futás után 2-3 perccel felcsatolom a vérnyomásmérőt, tökéletes értékeket kapok (persze magas pulzussal). Csak vigyorgott, és azt mondta, hogy úgy tűnik, többet kell futni. Úgyhogy megvan a hivatalos engedélyem, hogy magas vérnyomással is nyugodtan mehetek (kicsit emiatt is visszavettem az utóbbi időben, ha a szokásosnál is magasabbak voltak a mért értékek, akkor átváltottam kímélő módba). Amúgy nem találtak semmit, fiziológiailag minden ok. Azt mondta, hogy ezer oka lehet, a többség pszichés (stressz, alvásproblémák, életmód), az esetek nagy részében ez civilizációs betegség. Szedni kell a gyógyszert, amíg szükséges, egészségesen étkezni, jókat aludni, és sokat mozogni. Hozzáteszem, hogy egy borzasztó szimpatikus, nyugodt, kedélyes, fitt, kb 50-es doki volt, pont úgy nézett ki, mint aki aszerint is él, amit tanácsol.

    Témába vág a 444 eheti podcast témája, ma még csak előfizetőknek, asszem holnaptól (?) hallgatható: [link]. Gyűlölöm a podcastokat, mint műfajt (valszeg, mert süket vagyok, olvasni ellenben tudok, és szeretek), kínszenvedés lesz az a kb egy óra, amikor ugyanezt a szöveget 20 perc alatt el is olvashatnám, és még jobban is érteném, de ez ígéretes összefoglalónak tűnik, úgyhogy kénytelen-kelletlen valószínűleg bevállalom.

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák