Új hozzászólás Aktív témák

  • cucka

    addikt

    Felmerült az ötlet, hogy jó lenne megtanulni valamennyire zenélni, méghozzá gitáron.
    - Nem túl késő elkezdeni 24 évesen?
    - Mindenképp elektromos gitáron szeretnék játszani, ez nem problémás? (Tudom, mindenki az akusztikust ajánlja, mert azon nehezebb játszani, de egyrészt nem szeretnék túl nagy akadályokat magam elé görgetni, másrészt a kedvenc zenéim közül kb. mindegyikben torzított villanygitár szól, tehát ez a tábortűz hangulat meg a "beatles klasszikusok akusztikus gitáron" dolog nem igazán vonz)
    - Kezdő gitárnak mit érdemes venni? (Vállalható minőségre gondolok, amit nem fogok dühösen a sarokba vágni két hét után, meg mondjuk be lehet hangolni rendesen, ilyesmi) Egyelőre csak neten nézelődök, nyilván nem egyedül fogom megvásárolni a gitárt, de azért addig is jó lenne nagyjából képben lenni. Mivel főleg metál zenét hallgatok, ezért mindenképp olyat vennék, amely valamennyire normálisan szól ebben a stílusban is.
    - Több helyen lehet kapni starter pack-okat, ezek nagyon bóvli minőséget képviselnek? Mert nekem azért elsőre furcsának tűnik, hogy két hangszedő áráért teljes felszerelést árulnak..
    Egyébként még nem vagyok biztos benne, hogy lesz időm/pénzem erre a hobbira, szóval egyelőre csak próbálok okosodni.. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák