Új hozzászólás Aktív témák

  • Assdak

    őstag

    válasz Nightmare #69975 üzenetére

    Nézd, ha feltaláltad a területre koncentráltan ható zsírégetést, akkor szabadalmaztasd a módszert és gazdagodj meg belőle.
    Abba inkább ne menjünk bele, hogy mennyire szerencsés egy 10 hónap alatt 50+ kg fogyó embernek aki túlsúlyos volt böjtöt ajánlgatni.

    Ha lennél olyan kedves azért arra a pár kérdésre amit feltettem válaszolj, tényleg érdekelne a dolog.
    "A másik meg, hogy mi az hogy 3-4 naponta kicsit emelve? Értem én, hogy te elkezdtél guggolni saját súly+ruha terheléssel, és elkezdesz emelgetni edzésenként 1 kg-ot. Ezzel el is leszel így amíg eléred a maximumodat 2 hét múlva, és utána mi lesz?
    Emelsz a sorozat/ismétlés számon? Visszaveszed megint a súlyt nullára és kezded előröl?
    6-8 ismétlés a csúcshoz közelítve? Ha az egy RM 100kg, akkor ennek hány százalékával tudsz 6-8 ismétlést csinálni? Ha megvan, akkor áruld már el, az mennyire van közel a "csúcshoz".?"

    "assdak! Szerintem nem sokan vagyunk itt, akiknek bármiféle keresnivalójuk lenne ( attól függetlenül, hogy sokan csinálják) az izolációs gyakorlatok közelében."

    Nem értem mi ez a kettős mérce? Testépítésről beszélünk, testépítő guruktól linkeltek, testépítéssel foglalkozó cikkeket. A testépítéshez az izolációs gyakorlatok ugyan úgy hozzátartoznak, ahogy a lábazás.

    Ha viszont kezdő edzésről beszélünk akkor igen, heti 3 teljes test edzés, 1-2 összetett gyakorlattal,izoláció nélkül, és bukást kerülve.

Új hozzászólás Aktív témák