Új hozzászólás Aktív témák

  • RetepNyaraB

    veterán

    LOGOUT blog

    válasz Lauda #13066 üzenetére

    Szerintem a darált kv nem képezi minőségről való beszélgetés tárgyát, ebben a topikban sem. A kv élvezeti cikk, a lényege, hogy finom legyen. Bolti daráltat nem lehet különösebben tapsosra kihozni és erről vitázni sem érdemes.

    Mielőtt rám ugranak akik szoktak: ezt nem támadásnak, főleg nem egyéni ízlés elleni kirohanásnak szánom, csak alapvető tények leszögezésének, különben nincs miről beszélgetni egy kv kedvelő csoportban.

    Szóval bolti őröltet nagyjából mindegy miben készítesz el. A román bialettivel nekem nincs gondom, licenszelt gyártás és az olaszok is dzsunka minőséget tudnak előállítani. Ha ilyet kapsz, lehet cseréltetni. Viszont rémlik, hogy nemrég visszahelyezték a gyártást Olaszországba, de ez nem biztos infó részemről. Moka expressből asszem a 2-3 személyes sikerült jól, szódával a négyes is elmegy. Van belőlük indukciós kivitel.
    De ott a Pascucci, vagy Bialetti Venus, ami modern, full acél, vagy Kalmárnál a menő üveg kotyesz, nem túl drágán.

Új hozzászólás Aktív témák