Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
Sziasztok! Van itt olyan, aki Tassimo kapszulás gépet használ és érdekelt lehet kapszula vásárlásban? Írjon rám egy pü-t pls
-
.LnB
titán
válasz
RetepNyaraB #12397 üzenetére
Köszönöm!
-
Mosást nem kell túllihegni, de dörzsi szivacsot messziről kerüld és ne rakd mosogatógépbe sem. Hideg vízzel töltsd fel, ha lehet ne csapvizet használj, hanem szűrtet (kancsós, pl. Bwt, Laica). Adagolást ki kell tapasztalni, hacsak valaki nem mond konkrét grammokat. Ha a lefőzött pogi kitölti a szűrőt, lukak és behorpadások nélkül, ámde lazán, az a jó. Megtömni, tömöríteni nem szabad. Készítésnél forralod maxon; ha elkezd kijönni a lé, le kell venni olyan alacsonyra a lapot, hogy épp kotyogjon. Mint egy kukta. Így szépen kifolyik és nem is ég meg. Ezt is ki kell tapasztalni.
-
.LnB
titán
Sziasztok!
Rendeltem egy Bialetti Brikka kávéfőzőt. 2 személyeset.
Tudnátok írni tapasztalatokat, hogy mire érdemes ennél a típusnál figyelni, hogyan érdemes használni?! Adagolás, mosás, ilyesmik.
Elektromos főzőlapon lesz használva.
Szeretném ha sokáig tudnánk használni, és finom kávét tudnánk vele főzni. Olvastam például leégésről, az ilyeneket szeretnénk elkerülni.
De egyébként nem vagyunk komoly kávé szakértők, csak teljesen átlagos fogyasztók.Előre is köszi a segítséget!
-
-
Kevex
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #12393 üzenetére
Köszönöm az eddigi infókat - esetleg az AVX EM1 Lux-ról még tudnál véleményt mondani?
-
Neked kell eldöntened. Facebook kvx csoportban keress rá, meg általában a neten. TB1 óta sokat tanult az avx és a kínai begyártók is. Én nem erőltetném. Inkább a sokat bizonyított Dedica, mint legkisebb, elfogadható kompromisszum.
Ráadásul, ha presszót szeretnél (tej nem kell), akkor én mindenkit egy manuál dugattyús felé terelek; 100k felett valamivel egy flair classic pro, kétszáz alatt valamivel cafelat robot. Ezek csészeminőségben nagyjából megaláznak szinte mindent a milliós kategóriáig. Cserébe meló van velük, igen.
Rosszindulatú megjeygzés: örülj, hogy beszart a 2015 GC. El lehet indulni a minőségi kávézás felé -
Kevex
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #12391 üzenetére
Kávékar befogó gyűrű - két helyen mondták, hogy ehhez a géphez (rossz sorozatú, 2015-ös évjárat) már nem lehet beszerezni.
A TB1 szóba se jöhet?
-
Mi az a karbefogadó gyűrű? GC-hez minden alkatrész kapható, újabban asszem réz opv is, bár ez nem biztos.
Dedica a kanyarban sincs (legfeljebb egy módosítàs nélküli, rossz sorozatú \2015-2018\ GC mellett).
Ha új gc, akkor a legújabb E24 változat, ami rézbojleres. Cady-nál kapható 200k körül.Ha avx, akkor a db1 pro. De az jóval drágább.
Ja és 200k táján szoktak felkerülni régi stílusú moddolt GC-k, azok ma is jó vételek, ha az eddigivel elégedett voltál. -
Kevex
csendes tag
Üdv!
Kb 9 év után Gaggia Classic (2015) karbefogadó gyűrűje megrepedt, így folyik belőle a víz. A szervíz szerint ehhez már alkatrész nincs, így új gép után nézek.
Ahogy olvasgattam a korábbi hozzászólásokat, az AVX TB1 illetve a Delonghi Dedica gépeket nézegetem. Gondoltam még esetleg a Gaggia Classic Evo gépre - ez tényleg annyival jobb, mint az ára tükrözi, vagy 'csak' a nevet kell megfizetni?
Esetleg ha nem ez a 3 közül valamelyik, akkor milyen gépet tudnátok ajánlani, napi 3-4 espresso készítésre?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
kchris78
veterán
válasz
headhunter86 #12386 üzenetére
Nekem is pont ez van hogy előáztatással 40-45mp és nagyon finom főzetek jönnek ki... Semmi extra keserűség, földes csokis íz.. Mondjuk ehhez kell a PID és a 89 fok ami csökkenti az extrakciót..
-
-
válasz
headhunter86 #12386 üzenetére
Teljesen jó az a 37s ha ízre bejön a kávé, nincs semmi kőbe vésve - főleg nem előáztatással.
-
headhunter86
senior tag
válasz
RetepNyaraB #12384 üzenetére
Ohh, akkor én szarul csinálom. 🤣
Nálam az időzítő akkor indul a mérlegen ha az első csepp éri. Onnantól szoktam neki 25mpet hagyni és úgy állítom hogy 2:1 arány jöjjön ki.
A gépen ez összesen amit mér előáztatással várakozás és csapolással együtt 37 másodperc. A mérleg pedig kB. 25 másodpercet mutat.
Ezek szerint sokkal gyorsabb lefolyás kell nekem, tehát durvább őrlés.Az előáztatás és a csapolás közti időt hogyan kell számolni? Mert nálam van 3 sec amíg vár és ázik,víz viszont nem megy rá.
-
Ludovicus
aktív tag
válasz
Tomi9205 #12374 üzenetére
Picopresso mellett javaslom még a Leverpresso-t. Mindkettővel van személyes tapasztalatom, az utóbbi szerintem időtállóbb konstrukció.
-
-
kchris78
veterán
Egy kezdő kérdés: az előfőzést (pre-infusion) beleszámítjuk a kivonatolási időbe? Ha pl a PY oldalon az van hogy 30-35mp lefolyási idő akkor előfőzéssel (kézzel szoktam nyomni amíg az első cseppek meg nem jelennek kb 8-10mp), akkor az mindent egybevetve 40-45mp-et jelent tulajdonképpen?
-
Alabástrom
senior tag
válasz
Tomi9205 #12381 üzenetére
Nem Pro3, hanem Go.
A Go és a Robot másra való. Mindkettővel jót lehet főzni (valószínűleg, bár Go még nincs), viszont a Go kis munkahengerével szimplát, míg a Robot duplára van optimalizálva. De nem vetélytársak, hisz egyik egy kicsire összecsukható hordozható, a másik egy masszívabb otthoni. Illetve árban is több, mint kétszeres különbség van.
-
Tomi9205
csendes tag
válasz
Alabástrom #12380 üzenetére
Ez a Flair Go pro3 jobb ízt ad mint a Cafalet Robot vagy ezek között nincs olyan nagy különbség? Köszönöm szépen
-
-
Tomi9205
csendes tag
Sziasztok! Teljesen új vagyok az eszpresszó világában, de nagyon szeretem a kávékat. Segítséget szeretnék kérni,hogy olyan 500-600k ft ból milyen gépet lenne érdemes venni, olyat amit megveszek és nem kell "mókolgatni", csak kibontom és használhatom 10-15 évig is akár. Kézi őrlőt szeretnék első körben mert kamionozok és ide meg szeretnék egy PicoPressot és akkor azt itt is meg otthon is tudnám használni.( Sage gépeket néztem eddig, a daráló nélkülieket) Előre is köszönöm, elnézést ha rossz helyre írtam
-
Met
nagyúr
Sziasztok!
6 éves Nespresso Pixi elkezdett maga alá pisilni, mennyire bonyolult javítani?
Üresen nem, csak akkor ha kapszulán keresztül nyomja ki a vizet, belül fent folyik, annyit meg tudtam nézni. -
goom
senior tag
válasz
Alabástrom #12369 üzenetére
Ó, köszönöm! Így egészen érthető, igen. De még ezzel együtt is marad Brumi kütyüje. Megszoktam, és teljesen elégedett is vagyok vele. Nagyon szép, egyenletes és finom minőséget kapok azzal is. A videóban is van egyébként ugyanolyan, aranyszínben.
-
Alabástrom
senior tag
Amúgy röviden, tömören - igen, amit belinkeltél, az egy blind shaker. Abba örlöd bele a kávét, jól összerázod (ez a lényeg), majd ráteszed a portafilterre, kicsit rázogatva kiemeled a fenekét, hogy belehulljon a kosárba az örlemény. (Ha nagyon egyenetlen a teteje, és nagyon maximalista vagy, akkor a legtetejét egy WDT-vel elegyengetheted, de szigorúan csak a legtetejét, ne nyúlj bele mélyen), majd tamper, stb...
A videót azért linkeltem, mert egy elég részletes összehasonlítás, és a blind shakert hozta ki a legjobb puck-prep eszköznek. Meg látod is benne, hogyan kell használni.
-
goom
senior tag
válasz
Alabástrom #12367 üzenetére
Ahhh, köszönöm! Megtöröltem gyöngyöző homlokomat. Megnyugtattál.
Maradok a Brumi-féle WDT kütyünél. -
Alabástrom
senior tag
szerk - bár ebben a topicban ez eléggé overkill...
Hétköznapi kávézáshoz szerintem nem kell eddig elmenni.
-
Mclovin
senior tag
Sziasztok.
Beszereztem egy Dedica + Graef cm 702 kombót. Milyen dolgokat érdemes beszereznem?Kar, kosár és tamper? AVX-s kar + IMS kosár jó lehet?
-
iatti
aktív tag
válasz
headhunter86 #12359 üzenetére
reggel kipróbáltam kíváncsiságból. 10percet terveztem, de 12 lett a melegítés. nálam a gadzsán nagyon kijött a különbség. pedig nem egy hipszter kávé van, goriziana aroma piu megy, de igen lapos íztelen lett. a hőfok ennél 88-ra van állítva, de elég langyosra sikeredett. szerintem gyenge volt a kioldódás, kevés volt a hőfok.
-
Mano66
senior tag
Aki nem vett a Robothoz a karra gombot. [Itt] a lehetőség. A gyárinál olcsóbb és mivel nem megy át a csavar menet lehet így még szebb is.
-
iatti
aktív tag
válasz
headhunter86 #12357 üzenetére
1-2-szer próbáld meg 15perc melegítéssel. ha nem érzel difit, akkor csináld úgy ahogy neked jó. egy próbát megér
-
iatti
aktív tag
válasz
headhunter86 #12352 üzenetére
rámértem most a gadzsára kiváncsiságból. az omron pid 23-ról 93-ra 1p30s szaladt fel. gadzsa az elnök
persze a kar tök hideg, gondolom nálad is.
-
MC Pite
veterán
Hát, akkor türelmetlen vagyok. Dedica bekapcs mikor mérem a kávét. Duplát tolok öblítésnek, benne a kar meg a puck screen, csészéből csak a shot előtt öntöm ki.
Nem tudom meddig melegítene amúgy, gyors kikapcsra raktam (9 perc). -
dippe
tag
válasz
RetepNyaraB #12317 üzenetére
Nagyon köszi a választ! Elgondolkodtató amiket írtál, valamint érdekesek ezek a kézi megoldások. (és mások is, amiket olvastam tőled
)
Apró komment: van még a "pár ezrestől" is olcsóbb tejhabosító: [link]És egészen jó.
Mondjuk nekem ez a flair műszakilag nem szimpatikus, és még bayonett zárat sem raktak rá.
ROK, stb drágább, hasonló megoldások már valamivel szimpibbek, ez pl kifejezetten: [link] vagy ez [link]
Főztem én már sokat ipari gépekkel is, de igazából "már iható" kávét szeretnék, egyszerűen, konzisztensen, nem százezrekért. Érzésem szerint vagy Dedica lesz, vagy marad a kotyogós. -
goom
senior tag
-
Mano66
senior tag
válasz
Gergőke88 #12343 üzenetére
Maradj a Robot mellett. Vegyél mellé egy tejhabosítót.
A Robot fa ék egyszerű. Könnyű használni. Hátránya csak a gyári szett jó hozzá (kosár, tamper). Cserébe piszok jó kávét készít, ha rá jössz a technikára. Tudsz vele profilozni. (Előáztatás, nyomás). Nincs gőz. Kell hozzá egy jó vízforraló. Pl : [Timemore] .Igaz pont nincs készleten. Vagy innen olcsóbban pl : [ez] . -
sz.zs.
senior tag
válasz
headhunter86 #12347 üzenetére
Az, hogy 93 fokot ír, még közel sem jelenti azt, hogy minden ( fej, kar, stb ) rendesen át is van melegedve. Az bármilyen gépnél minimum 15 perc.
-
iatti
aktív tag
válasz
headhunter86 #12347 üzenetére
meg tudod mérni a kijövő vizet kar nélkül, amikor a kijelző 93c-t mutat?
-
iatti
aktív tag
válasz
headhunter86 #12345 üzenetére
akkor ez lenyomja a réztekercses gadzsát. ott a fél decis bojlernek kell 15-20perc. legalább is ezt mérte egyszer egy szaki...
-
headhunter86
senior tag
Aha. Előre ki vannak mérve a kávék. Szóval csak beleöntöm a K6-ba, letekerem, karba bele, WDT tool, disztribútor megteker, tamperolás és már 93 fokon áll a gép. Kicsit megengedem a vizet kar nélkül, ilyenkor 90 fokig visszahül. Mire felrakom a kart már 93 fok és mehet a shot. Lényegében nem kell várni a melegedésre mire végzek az előkészületekkel.
-
iatti
aktív tag
válasz
headhunter86 #12338 üzenetére
ha jól látom fél literes a bojler. amig darálsz, beáll 93fokra a víz?
-
iatti
aktív tag
had pucólják, már leírtam párszor.
lassan innét is lepattanok mint a hardkórról, uncsi már ez a szélmalomharc. még egyszer leírom, a rendszeres vakszűrőzés csodákra képes a forró vízzel.
citromsav 1 évben 1-2szer max, ha necces a felhasznált kávévíz. vegyszerek is max ennyiszer.
-
iatti
aktív tag
-
headhunter86
senior tag
válasz
Gergőke88 #12337 üzenetére
AVX Db1 Pro.
Amúgy szűrt vízzel használom plusz figyel benne egy vizlágyító párna is.
Citromsavat mondjuk nem tennék bele. Mi ajánlott ami kíméletes?Túl sok mindent nem tudok róla írni, talán annyit hogy rohadt jó és nem nagyon van negatív tapasztalatom vele. Király a duál bojler, hogy míg jön a shot tudom csinálni a tejkrémet. Kakaó is van benne bőven, csak úgy lövi a gőzt. 25mp egy cappuchino krém ami kb. 150ml. Míg K6-tal leőrlöm a 11.5g babot már 93 fokon figyel. Percek alatt bemelegszik. Brutál súlya van a gépnek, van benne anyag bőven. Pofon egyszerű a kezelés és a beállítási. Egyetlen negatívum talán, hogy az előáztatás idejét nem lehet állítani csak hogy mennyit várjon mielőtt jön a nyomás.
-
Gergőke88
addikt
válasz
headhunter86 #12332 üzenetére
Ez milyen gép?
szerk.: AVX látom. Írnál róla pár szót?
errol esetleg vélemény valakinek: Lelit Anna PL41TEM
tovabbra is keresek karos gépet 160-300e Ft között. Vagy marad a robot … -
fecke78
senior tag
Én értelek és nem is mondtam , hogy kell csak kérdezték
" Például van olyan hogy a vizes tartályba teszel valami szert "
Erre válaszoltam . Ti miért csak belém tudtok bele állni a kérdezőnek miért nem válaszoltok
1 topik gazda
1 moderátor
Mit is csináltam rosszul ?
Ja semmit
NA szevasztok ... -
fecke78
senior tag
A vizes tartályba vizkőoldás gyanánt citromsavat rakhatsz , oszt ennyi.
Fejnél tudod még a felső szűrőt takarítani , leszeded megnézed retkes -e -
headhunter86
senior tag
Hogyan kell kávégépet takarítani?
Most használok clean funkciót fejtisztító porral és vakszűrővel. Tehát nyomást ráadja majd elveszi és ismétli talán 5x.
Eddig durván 100 kávé főtt le a gépen. 2x csináltam meg szerrel és 2x szer nélkül csak simán vakszűrővel.
Ennyi elég neki vagy későbbiekben kell majd valami nagyobb tisztítás neki? Például van olyan hogy a vizes tartályba teszel valami szert és úgy ereszted át a rendszeren?
Tejhabosító rendszerét hogy kell például?
Napi szinten természetesen a fejet és a tejrudat vagy mit mindig takarítom ahogy kell. A gép minden használat után ragyog. Viszont nem tudom, hogy nagygenerál hogy néz ki. Ebben kérnék segítséget. -
tailor
őstag
válasz
tuzpenge #12321 üzenetére
Igen, hétfőt írt nekem is, és tegnap este jött az értesítő.
krono. Na ezeket az o-gyűrűket én sem értettem
Meg mi az a két kis fém u-alakú b@sz? De majd a YT-on kitanulom a know-howt.
#12324 skilleeer A kapott, qr-kód alatt elérhető leírásban nálam nem ír a tömítésekről semmit
Ha letekerem az őrleménytartót, nekem az alján egy imbuszcsavarral rögzített fém valami van, nem az, ami a használatiban a képeken:
Na, tényleg tecsőzök inkább kicsit a témában -
-
krono.
tag
válasz
tailor #12320 üzenetére
Nekem is megjött, tényleg elég komoly cucc, ámbár összességében a C3 Esp Pro-t kívülről minőségibbnek tartom. De ugye a belső számít.
Nem annyira értem, hogy a fedélnek miért van egy O gyűrűje, miért kell légmentesen zárni az őrlő tetejét? Illetve mivel a kart a fedélhez egy másik O gyűrű rögzíti, mikor megpróbáltam a kart fogva leemelni a fedelet a tetejéről, kiugrott a gyűrű a helyéről, be a kések közé. Azóta csak ujjal alányúlva emelem le a tetejét, de filózom, hogy a nagy gyűrűt le is veszem róla, és akkor a karnál fogva is levehetem a fedőt. Lehet valami érdemi funkciója?
Egyébként így elsőre elégedett vagyok a teljesítményével, gyorsabb is az őrlés, a végeredmény nagyon egységesnek tűnik, szemcsemérettel majd még játszom. -
-
skilleeer
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #12317 üzenetére
Dedica 51mm kompatiblis, igaz? Mennyi az ajánlott (ideális) be/ki kávémennyiség?
-
Amilyen ma a forint, sajnos ez meglátszik azon, mit lehet egyáltalán ajánlani 100 rugó alatt; nem sokat. Pl. sokat bizonyított beugró Dedica, egy jobb karral és szűrővel, mert a gyári gyász. Hófehérke és HiBrew csodák újak, a fene tud megbízható értékelést róluk. Nyilván a specifikációk az árukhoz jók, aztán ennyi a biztos összesen.
Egyébként meg átlag automatánál szinte minden jobb, a kotyogós konkrétan sokkal. Ott azzal kell barátkozni, hogy más az íz esztétika. Vagyis nem presszó.
Én inkább vennék egy levegőt és alap flair (neo), esetleg kicsit 100 felett egy nyomásmérős verzió (classic). Tejre számos lehetőség van a pár ezres teszkó frencspressztől a nyolcvanezres Nanofoamer Pro2-ig. -
dippe
tag
válasz
fecke78 #12313 üzenetére
Szerintem írd össze hogy mekkora, milyen kellene, és a 3d nyomtatós fórumban kérdezz rá. Segítőkészek.
Az anyagválasztás érdekes probléma lehet. Hővezetés szempontból kérdéses. Ami elsőre eszembe jut, a TPU ami gumi szerű, és jól bírja a hőt (80+fok). A hosszútávú tartósságról a fórumosokat kérdezd, én csak keveset nyomtattam ebből az anyagból. Pár példa: https://www.printables.com/search/models?q=cup+coaster
Elvileg a szilikon pohár stb. alátétek is megfelelhetnek mivel általában magas a hőtűrésük (100+fok). Ha szeretsz kreatívkodni, akkor léteznek öntőformák és lehet szilikont rendelni. pl. https://hobbiverzum.hu/Kor-alaku-poharalatet https://szilikonbolt.hu/
De biztosan lehet készen is kapni. -
fecke78
senior tag
Kb 1 hónapja írtam , hogy nem sikerülgetnek a kv lefőzések .Háll istenek azóta minden kisimúlt 18 kosárból 25-28 mp alatt fözök le 40 ml , illetve a tejhabósitás is tökéletes lett , eleinte volt , hogy csak a 2 ik habósitásom lett jó , de most már az első is . Sima 2.8% as tejből . Profitec go egyébként egykazános ,de vígan lefőzök vele egymás után 2 cappuccinot , nem gond a felmelegedés és a gőz re állás sem . Egyetlen furcsa dolog , bekapcsolásnál 110 körülre felmegy a hőfok , és átmosással át áll 93 fokra , ennyi ami furcsaság számomra . Daráló is tökéletes , egyelőre kimért adagokkal etettem . Nem bántam meg a gép megvásárlását , de mondjuk az is volt a cél . Amin még gondolkozok , hogy a csészemelegitő ami ugye rozsdamentes , és félek , hogy összekarcolódik , oda 3d nyomtatóval kéne valami tartót gyártatni . Tudtok valakit aki csinál ilyet a fórumon Bp -en
-
Horvi
őstag
Home barista csoportba felkerült egy eladó K6 hátha érdekes lehet valakinek. Úgy láttam pont mostanában volt téma a K6 rendelés amazonról.
-
kchris78
veterán
válasz
kmarci25 #12298 üzenetére
Köszönöm, úgy tűnik bejött, durvább őrlés, mennyiséget tartottam, tényleg csökkent az a testesség, földes érzés mintha kevesebb lenne benne a szárazanyag
. Tényleg megéreztem ízre azt ami illatot éreztem mikor az őrlemény illatát éreztem
.
Hát igen, én is vettem 2-3 éve capuccino duplafalút, azokkal semmi gond nincs. A hőhatást meg bírnia kell elvileg, hiszen majdnem 100 fokos a főzet
.
-
-
Jamby18
senior tag
Valami hasonló választ vártam.
Közben most nézem el is írtam az árát mert nem 28e hanem 19.990Ft-ért már lehet venni.
Sőt 2 személyes nekem bőven elég lenne. [link]
Egyébként sima Indesit elektromos tűzhelyünk van. Meg gondolom a fülére kell vigyázni hogy meg ne olvadjon inkább a fűtőszál szélére kell tenni. -
dippe
tag
válasz
Jamby18 #12300 üzenetére
A Szarvasitól a bármelyik Bialetti jobb lesz, ha megtanulsz vele főzni.
Nekem a 2 személyes Venus-om jobban bejön, mert acél, és 2 személyes, míg a Moka-m félig alu és 3 személyes. Mennyiségben a végén nincs nagy eltérés.
A Moka picit kesernyésebbet, erősebbet főz, de sok kávé is kell bele, kb. 1,5x mint a Venusba.
A crema felejtős szerintem, mert úgyis túl forró a kávé. Nekem pl. összeesik pár mp után. Ha nagyon kell, akkor kis elemes tejhabosítóval lehet kamu cremat csinálni ...
A főzés sebességét lehet változtatni egy indukciós főzőlappal. Az Ikea-ban vettem pár éve 15eft körül. Magas fokozaton már szerintem 80 fok körül keletkezik gőz, hamar megindul a kávé, és nem ég meg ha időben leveszem a főzőt. Ha lefőtt, azonnal ki kell tölteni a kávét, és akkor nem hevül túl ami miatt kesernyés lesz. Kb. ennyi a trükk. Egy átlag kávézó/automata gép szintet simán hoz az eredmény.
Egyébként kotyogós nem egy űrtechnika, de a Bialetti eléggé érzi mekkora talp, mekkora szűrőkosár milyen hosszú csővel kell egy karakteres ízhez. Az 1 személyes G.A.T főző is jó, abból mást sajna nem ismerek. Más, főleg noname/magyar kotyogósokból még nem ittam jó kávét.
Szóval részemről inkább olcsóbb főzőt javallanék nagy talppal + 1 indukciós lapot, ha még nincs, és beleférsz a 30-ba. Sajna Venus 2személyes nem minden indukcióssal működik.
+Ha alu főzőt veszel, ne nagyon rakd mosogatógépbe, ne súrold! Csak ki kell öblíteni. Az oxid réteg ne sérüljön az alun, mert nem túl egészséges. és szar a kávé íze is pár főzésig. -
tuzpenge
őstag
válasz
Mr.Csizmás #12303 üzenetére
Nem is lehet hozzá beszerezni a hajlítottam ugye? Ezt valami commandante ügy miatt kellett megvariálni….
-
tuzpenge
őstag
válasz
Mr.Csizmás #12284 üzenetére
Szia!
A te K6-od az egyenes hajtókaros vagy még a hajlított? Nagy a hátránya az egyenesnek? Kinézni biztosan jobban néz ki a hajlított, meg ránézésre jobb is használni, de nemtudom…lehet tévedek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- iPhone topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mini-ITX
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest