Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tuzpenge #13822 üzenetére
Ez a kis kütyü semmilyen szempontból sem ellenfél a Majornak, nem arra készült
Viszont pl. többeket a feleség ajtóstól dona ki egy Mazzerral (izmos feleség, höhö).
Nem készítettem vele annyit, hogy az állítás pontosságát megállapítsam. Nem tűnik problémásnak, nagyon pici menetemelkedése van.méretek.
-
válasz
tuzpenge #13815 üzenetére
Ne hülyéskedj, ez harmadakkora, mint a Major!
Jó kis presszó őrlő (nem filter, szerintem). Elvileg viszonylag lassú motor (500rpm körül), de igen gyors. 18g CM Burundi ~10mp. Nem halk, de ez relatív. Pumpa+rdt=tök zéró. Nem köpköd szanaszét, a kart rá lehet akasztani, nem kell tartani (de én ugye blind shakerbe őrlök). A kartartó villa jól állítható, plusz gumírozott a lemez.
Időre, vagy manuálisan őrölhet, tapikijelzős. A konzisztenciát sajnos nem fogom kipróbálni, mert eszemben sincs babtartót használni; #csakasingledoseÁllítása pontos, tárcsás. Nem nehéz, de van "húzása". Eléggé a minimumnál járok, de a cm afrika az mélyvíz jellegű, illetve soklukú kosár van a géphez, nagy az átfolyás.
Miért ilyen olcsó? A ház hajlós, fényes, full műanyagból van - nyilván spórolni kellett az anyagokon, mert máshogy képtelenség ilyen árat kihozni. Bele nem látok, a kések rendben néznek ki. Nyilván nem ez lesz az örök élet, de nem is hiszem, hogy elvárható. Manual szerint 30 perc folyamatos üzemet tud, ami azért biztató adat a motor terén.
-
-
lbence
aktív tag
-
kchris78
veterán
válasz
tuzpenge #12972 üzenetére
A probléma az hogy a trendi extra gazdagodni vágyó piaci szereplők sem félnek kihasználni a szituációt.. HATALMAS előny hogy "úgy mennek fel az árak". Mi nem tudjuk az ő költségeiket megítélni és nem tudod hogy mi mennyi hol mekkora a reális emelés.. Példa mozarella sajt (szarvasi) itt 500 ott 400... Legyen difi na de ekkora? És nem ez volt a piaci helyzet a nagy áremelkedések előtt.. Nem volt EKKORA. Haverom mondta hogy beszállítóik minden egyes árfolyam emelkedésre emelik, persze amikor visszamegy.. mert néha van ilyen tendencia is, azt persze nem követik le..
-
Jolida
tag
válasz
tuzpenge #12984 üzenetére
"Átlagfogyasztó" többségében azt nézi, hogy "szép krémes, habos-babos" ahhoz meg nem ért/nem akar érteni, hogy ez hogy keletkezik, vagy mit ad hozzá -ha- az ízhez.
Cégnél a csilliárdokba kerülő ótómata olyan "krémet" rittyent még a szárított tevesz@rból is (nagy nehezem rávettem őket, hogy legalább "normális" automatába való kv-t vegyenek), hogy itthon kepesztenem kell ha olyat akarok.
Az, hogy ennek mennyi értelme van (jó a kinézet), átlagjóskát nem érdekli ... főleg, ha beleönt még másfél deci tehénszármazékot is. -
goom
senior tag
válasz
tuzpenge #12635 üzenetére
Én fordítva gondolom; pontosabban: érzem. Impresso is jobb, Kapucziner is, Anyukám és Pall&Yotz meg pláne. Az AVX szerintem nem rossz, de engem például nagyon zavar, hogy rengeteg a törött, sérült kávészem. Legutóbb - talán másfél hónapja - négy csomaggal rendeltem, és mindben ez volt a helyzet. A zacskóban az utolsó kb. egyharmad mindig észrevehetően gyengébb, mint a teteje. Szerintem.
Most éppen Impresso áll a polcon - akció volt, hat 250 grammosért fizettem 15.367,- Ft-ot. Ingyenes volt a posta, és ez így másfél kiló decemberi pörkölésű, minőségi kávé.
Amúgy meg, a szerény fizetésemmel is azt gondolom, hogy a kávé élvezeti cikk, azaz luxus. Egy hónapban pár ezres plusz-mínusz... mi az? Bemegyek egy pékségbe és pillanatok alatt ott hagyom ezt a különbözetet. Pár kakaós csigával kevesebb egy hónapban, viszont minőségibb kávé - nekem legalábbis. De hát kinek mi... Finompékáru-topic-ban nem vagyok jelen (ha létezik egyáltalán), itt meg igen.
Oka van. -
iatti
aktív tag
válasz
tuzpenge #12412 üzenetére
nálam van egy bialetti mini express, ritkán használom. az alsó részt vízzel felteszem a gázra, közben betöltöm a kosarat. eléri a forráspontot, belerakom a kosarat, majd ronggyal megfogom és rátekerem a tetejét , majd poharak alá. szerintem egyszerűbb, mint másik edényben melegíteni a vizet, majd beleönteni.
-
-
tailor
őstag
válasz
tuzpenge #12321 üzenetére
Igen, hétfőt írt nekem is, és tegnap este jött az értesítő.
krono. Na ezeket az o-gyűrűket én sem értettem
Meg mi az a két kis fém u-alakú b@sz? De majd a YT-on kitanulom a know-howt.
#12324 skilleeer A kapott, qr-kód alatt elérhető leírásban nálam nem ír a tömítésekről semmit
Ha letekerem az őrleménytartót, nekem az alján egy imbuszcsavarral rögzített fém valami van, nem az, ami a használatiban a képeken:
Na, tényleg tecsőzök inkább kicsit a témában -
-
Mano66
senior tag
válasz
tuzpenge #12215 üzenetére
Szerintem is kevered. Mert a Majornál volt. A 151C kés ahogy bekerült csak nagyobb indító kondenzátor cserével indult. Túl nagyot harap a kés. Az NZ, Major össze hasonlításban igazad van nem egy kategória. Az NZ is egy nagyon jó otthoni daráló. De ha történik valami gebasz vele itthon javíthatatlan. Alkatrész bizton nem találni hozzá. Ahogy a biztosítok mondanák "gazdasági totálkár". Cseréld le. A Majorhoz van minden alkatrész. Kis túlzással minden kávégép javítással foglalkozónál.
Itt a kezdő fórumon jobban tolerálva van a tévedés. Ha valakinek van véleménye és téves. Nem fogják lehurrogni. Csak kijavítva lesz. Nyugottan írj. -
Mano66
senior tag
válasz
tuzpenge #12213 üzenetére
Hol hallottad, hogy az NZ befullad? Volt nekem is de ilyet semelyik kávéval nem tapasztaltam. Az NZ-vel inkább az a baj, hogy nem tudja senki mennyit bírki meghibásodás nélkül. Mondjuk nem is hallani meghibásodásról. A Major meg egy más liga. Az elnyűhetetlen darállo.
Te is a régi vágású vagy mint én. Lassan kihalunk. Sokan még a papíron leirtat sem tartják be. Nem, hogy egy szóba tett ígéretet.
-
válasz
tuzpenge #12211 üzenetére
A kínaiak rettenetesen belehúztak, ezt aki nem veszi észre, maga ellensége. Más kérdés, hogy a nem koppintás, saját kútfő termékek még nem feltétlenül kiforrottak kellőképp. De melóznak rajta. Én nem félek az alkatrészellátástól. Főleg, mivel AVX a legnagyobb európai forgalmazó és náluk ez rendben levőnek látszik. Az, hogy kinek mi mennyi pénzt ér meg, nem összehasonlítható. Van, aki megveszi a Lagom P64-et, mert arról lopták az összes hasonszőrű terméket és így támogatja a fejlesztést. Van akinek ez túl sok és nem érdekli a mocskos kapitalista cég lelke, tehát megveszi a komcsiktól harmad áron.
A Niche és a Major (presszó kés) pont összevethető, italminőségben mindenképp. Abszolút egy liga a kettő. Nem véletlenül váltottak annyian a világ első SD őrlőjére anno. Nem lehetett tudni sem azt, hogy a segg britek kilépnek az EU-ból (ennek minden gazdasági áldásával együtt), sem azt, hogy az SD őrlők piaca felrobban az elmúlt pár évben, vagy, hogy beütött a hülye hájp a sík őrlőkre és a kúposak most ilyen kis lesajnált tesók lettek. Csak a Mazzer Konyt említeném, mint ellenpédát nem oly régről. Komplikált téma ez. -
válasz
tuzpenge #12207 üzenetére
Úgy nincs, de amúgy rendesen tele van az egész őrlőmű a betapadt őrleménnyel. Nálad is, hacsak hogyaza nem MZ\X avatárja. Korrekt babváltás úgy néz ki, hogy porszívócsővel és lezárt garatnyílással alapos szipp, majd egy dupla leőrlése és kidobása. Na az utóbbit nem játszom el, porszívót igen, de ha vendégek vannak és egyik ilyet másik amolyat, harmadik koffeinmenteset, akkor azt se.
Rendkívül jó őrlő a Major - amilyen röhej áron fut meg különösen. Na engem pont ez aggaszt, hogy a kínai sd dömpingben rövid idő alatt eladhatatlanná válhat és az kár lenne. Ld. Niche tulajok. Két éve fene gondolta, hogy ilyen nehéz lesz megszabadulni tőlük. -
fecke78
senior tag
válasz
tuzpenge #12031 üzenetére
Igen megnéztem , és a ki lehet fogni alatt mit értesz , mert ha az allegroról rendelek onét 3 naposan csomagoltat kaptam , és itt ha nem akkor kidobtam 7 ezer forintot , máshogy gondolkozunk . Én nem szeretem a felesleges pénzszórást ...
Dalmayer kávéit ittam idág , szerintem nem szeretem az olasz izvilágot mármint ahogy rémlik a segafredo kávé sem nagyon izlett , igazábol az automata világ után , szeretnék sok fajtát kiprobálni , és megtalálni a számomra megfelelőt , a peruit se elsődlegessen a madarak miatt vettem , hanem az értékelése volt meggyöző . És nem is volt rosz az automatában .... -
fecke78
senior tag
válasz
tuzpenge #12009 üzenetére
10-20-30 évvel vagy még régebben az emberek nem ittak jó kv-t ? Vagy már akkor kimérték adagonként , hütöbe rakták ,vákumoltak stb ... ugye te se gondolod komolyan .
Van a segítség amit hidd ell nagyra értékelek
és van a "fingfürészelés" Kollega találoan megnevezte . Na nekem ez már az ....
És nem bántásból írom , de nekem ez már túl sok
Azt is nehéz volt benyelni , hogy mennyi pénzt kell erre elégetni ..... -
válasz
tuzpenge #11786 üzenetére
Csak általában fél óra alatt elfogy a boltból, illetve a lutri faktor benne van. Nem mindenki volt velük elégedett.
Fross@ ennyiért 1 kiló minőségi kv ma sajnos nagyon kevés pénz; lehet csúnya bukó, vagy szerencse. Próbáld ki és számolj be- a feltehető kamu benne a brazil és indiai, de akár a peru is. Mármint itt termelnek igazán nagy tételben bármit is.
-
válasz
tuzpenge #11584 üzenetére
Én is szeretem, csak mióta "bottal se piszkálnám" hangulat uralkodott el a régi olasz ipari dizájn vs. csecse kínai műanyag vonalon, megelőzöm a bajt
Alternatívának gondolom komolyan, ami a végén kifolyó minőséget illeti. Minden egyéb tekintetben a kínai nyer. Kinek mi a fontos. Viszont egy mignon a kanyarban nincs egy major mellett, szerintem a jolly is megeszi, pláne ssp kés opcióval. De az nagyon megdobja az árát, nem fair.
-
headhunter86
senior tag
válasz
tuzpenge #11272 üzenetére
Abban igazad van, hogy előkészületek őrléssel elmegy az idő, főleg, hogy kézzel őrölök majd. Egy Kingrinder K6 úton van már, már csak a gép kellene. De ilyen dilemmás vásárlásom nem mostanában volt, mint ez a kávéfőző téma
Gaggia esetén még kicsit csupasznak érzem a gépet (nincs nyomásjelző) ez is visszatart, illetve olvastam a korrózióról is bojlerben. -
-
aradebil2
senior tag
válasz
tuzpenge #10960 üzenetére
Természetesen tudom, csak elírtam
Szóval a "SO" Lidl-s kávék, Segafredo átzubog (utóbbin mutatja hogy presszóhoz is jó lenne), Tschibo Milano (nem is baristát iszom @ Bobbysolo) viszont fél, 2/3 kosárnál is kb egyperces lefolyásokat csinál :\
Bár most leejtettem a C2-t otthon és behorpadt, lehet le lesz fokozva munkahelyi örlőnek -
válasz
tuzpenge #10794 üzenetére
nyilván nem egy lunar (nem mintha az valaha a közelemben lett volna).
mindenképp előny, hogy a Dedica-hoz elég kicsi, az előző (az is avx volt, de sokkal nagyobb) nem fért el. az előzőhöz három AA(A?) elem kellett, azt nem volt kényelmes cserélgetni, itt pár havonta rádugom usb-c kábelre és kb. 1-2 óra alatt feltölt (napi átlag 1 kávéra használom). annyi ideje még nincs meg, hogy az akksi tartosságáról nyiltkozzak, de ha gari után megpurcanna, akkor valszeg relatíve könnyen találnék csere akksit.
hátrány, hogy néha kicsit bizonytalankodik a tizedgrammoknál (néha "billeg" mondjuk 13,3 és 13,4 között). Illetve, pont miután tegnap(előtt) jól megdícsértem, ma (tegnap) reggel csinált egy furát, valamiért 2,X grammal többre ugrott mérés közben. ilyen még nem volt egyszer sem. nullázás után újra rendesen ment.igazából csak két funkcióra használom, tárázásos mérés, és stopper. egyszer kipróbáltam azt, hogy automatikusan elinduljon a stoppert, amikor elkezd nehezedni a pohár, de aztán fel lettem itt világosítva, hogy gombnyomástól mérünk, így azt azóta se használtam, nem tudom mennyire magabiztosan tudja.
ha onnan nézem, hogy csak egy mérleg, akkor persze van feleennyiért is használható, ha onnan, hogy mennyi a lunar, akkor számomra egy elfogadható kompromisszum volt azért cserébe, hogy nem kelljen elemeket cserélgetni/venni és beférjen a csésze alá. én nem bántam meg.
ymmv
-
válasz
tuzpenge #10750 üzenetére
Ott nincs klasszikus hőtér, tehát ami a csövön kifér. Nagyon ajánlott két kosár szűrőstül, így mig az egyikkel készítesz, az alany elmosogatja szépen a sajátját. A kosár tisztítás veszi el a legtöbb időt (meg a vízmelegítés, akinek nincs pides forralója. Mint nekem se).
Most a slow feed grindingba bele se menjünk
-
-
válasz
tuzpenge #10662 üzenetére
Igen, kb 30-60mp az, hogy kancsóból víz a kosárba, feltenni, csésze, tára, előáztatás (igény szerint 5-20mp), shot még 20-40s igény szerint. De így végigolvasva akkor lehet alulbecsültem, és mondjuk 30-90s.
De innentől kb tényleg ízlés kérdése:
- ugye ez a kezdő topik, szóval most az előáztatás, nyomásprofilozás nem olyan dolog amit nagyon részletezni kéne, de az ökölszabály nyilván egy ponton túl elengedhető (adott esetben nagyon is. Turbo shot pl 15-20s alatt készül, de vannak nagyon hosszú kivonatolási profilok is, amikor 60-90s is lehet a teljes folyamat, talán ezek a végletek jelenleg).
- hogy kiméred-e a vizet amit a kosárba (vagy tartály?) töltesz, ez is egy döntés: ha kiméred előre, akkor lehet addig húzni a shot-ot amíg el nem fogy a víz, így akár nem is kell feltétlen mérni a kijövőt, ha már be van állítva egy kávéra a setup, csak végignyomod.
Én nem szoktam kimérni a vizet, tele töltöm, és mérem a kijövőt: így nyilván marad a pogi tetején víz a shot végén is, tehát egy másik ("szemetes")csészébe még át szoktam nyomni a maradék vizet, hogy csak a száraz pogácsát kelljen kiszednem és ne a mocsaratDe szerintem jobban jársz, ha 1-1 bemutató videót megnézel, szemléletesebb; persze lehet előmelegítéssel is vacakolni, ami szintén nyújtja a folyamatot, de közepes-sötét kávékkal nem igazán szükséges.
-
válasz
tuzpenge #10659 üzenetére
pető bá' leírta a lényeget igazából.
Kis tejkiöntőben melegítem a kb két deci vizet két húzáshoz. Ott van a portafilter is az indukcijón, meg rövidebb ideig a kosár.
Én nem sietek, legyen 10-12 perc két tejes ital. De nagyban gyorsíthatja a processzt két kosár használata, akkor nem kell mosogatni. Csak megdrágíccsa.
A dupla kifolyó is jó akár, csak legyen előmelegítve, mert nagy darab fém, jelentős hőelvonással. Persze a robot lába közé kicsit macerás két csészét bevarázsolni, mérlegen pláne. Én inkább egy kiöntőből mérném szét kétfele.
Ja és ez két elég rövid szimpla lesz. Egyrészt kb 60ml az elméleti maximum kifolyó, másrészt a 20g töltetből 40-50ml lesz, közepes pörkölés esetén. Mármint lehet több, ízlés dolga. Csak minél több az őrlemény, annál jobban csökken a max kifolyó is. -
-
válasz
tuzpenge #10656 üzenetére
nem kell hozzá hattyú - bármilyen hagyomágyos akármi is elég, csak legyen forró a víz, és találj bele egy 58mm-es hengerbe
18g őrleményből a duplát egyedül is simán be lehet tolnide a dupla kifolyóval természetesen két szimplát is lehet vele készíteni.
14g alá nem nagyon szoktak menni vele, 14-22 között rémlik hogy ajánlott, én a 17.5-19g tartományban használom.
Nálam most annyi idő a puck prep (bab kimérés, őrlés, wdt, tamperelés) ameddig felforr a víz (ez kb 2 perc) - ezután még 30-60mp maga a shot.
3p alatt 0-ról kész a kávé, utána még 1-2p takarítás (de ebben már el is van mosogatva). -
válasz
tuzpenge #10654 üzenetére
Nincs pariban; a drágább classic 118k, a neo flex nyomásmérővel együtt is bolttól függően 80-95k. A manométeres robot 170k.
Nekem nem volt annyira szempont a hurcolás (sokan utazós szettnek veszik a flairt), a robot pedig egyszerűen jobban tetszik és kevesebb benne a viszonylagos tervezési hiba. Mindkét eszköz remek italt készít. Robottal nem nagyon megy a klasszikus szimpla, 15g alatt nem olyan jó vele, esetleg valami durván robis presszó blend tud lemenni 13-14g környékére.
A flair kifolyója meg limitáltabb és macerásabb az előmelegítése (robotot közepes pörihez lehet melegítgetés nélkül is használni, bár úgy nem az igazi). Viszont a flair tud szimplát, a magas kosár miatt remek extrakcióval. -
-
válasz
tuzpenge #10587 üzenetére
Érdemes szétlorciózni, igen. A hónap végére már rendesen gyengül különben. Négy 250-es zacsi fagyóban és levan a gond.
Szerk.: ha friss a pöri, azzal fagyasztás és fogyasztás előtt is illik várni 10 napot, de én rákaptam az egy hónapra. Egy kiló mindig pihen, vetésforgóban. Mikor felbontom, akkor teszem hűtőbe.
-
krono.
tag
válasz
tuzpenge #10560 üzenetére
Bocs, nem értek hozzá különösebben, én a moka-val szoktam csak bohóckodni (egyelőre), emlékezetből mondtam a számokat (60ml mondjuk legyen 50g, és akkor a 16g bemenővel hunyorítva 2 méterről már majdnem jó a matek
), a lényeg hogy amúgy nem sok, csak a kép tényleg egy átverés.
-
Süvi
őstag
válasz
tuzpenge #10560 üzenetére
Én is kb. így szoktam, bármost megnéztem az olasz nemzeti espresso intézet definicióját és ott egy kicsit más
-
válasz
tuzpenge #10560 üzenetére
Ökölszabálynak ez megfelel, főleg sötét/közepes kávéknál, fix 9bar (körüli, amit a gép hoz) nyomással; 1:2 arány, 25-35s.
(Csak nem 30 ml, hanem 30 grammA bemenő kávénak is a súlyát mérjük, a változó mennyiségű (térfogatú) crema miatt az ital térfogata változó (ugye időben is, idővel "összeesik" kicsit), ellenben a súlyával.)
Azt érdemes még szem előtt tartani, hogy a kosárnak van egy optimális töltete, amit viszont térfogatban értelmes felfogni: lehet egy kosár névlegesen 18g-os, de egy (nagyon)sötét kávéval lehet, hogy már 16-16.5g kávéval eléri az optimális töltetet (pogácsavastagságot
), míg egy extrém világos kávéval akár 19-20g is beleférhet (és a pogácsa magassága a két esetben azonos).
-
looser
addikt
válasz
tuzpenge #10432 üzenetére
Ez csak a visszaöblítésre alkalmas, ún. háromutas szeleppel rendelkező gépeknél lehetséges. Itt a normál szűrő helyére teszed a vakszűrőt (lyukak nélküli, tehát nyomás megindulásakor nem engedi át a vizet), abba a zsíroldó tablettát/port és amikor leállítod a főzést, visszaindul a felsőszűrő irányába majd a csepptálcába ürül a trutyis lé. A levehető alkatrészeket (felsőszűrő + tartó és csavarok) ez esetben is érdemes külön zsíroldóba áztatni.
-
iatti
aktív tag
válasz
tuzpenge #9809 üzenetére
ez az. izlések és pofonok, de van olyan jó szerintem mint a grand cru. én szeretem ha van benne robuszta, ad egy kis testet a kávénak. tavasszal rendeltem utoljára goriziani kávékat, de vakahogy gyengusz volt az összes. talán ott is észrevehető, hogy hiába van rajta dátum, de az lehet hogy a csomagolás, és nem a pörkölés. na meg gyenge széria lehetett amit pörköltek.
-
kmarci25
veterán
válasz
tuzpenge #9806 üzenetére
Ez nyerskávé, amit linkeltél, inkább a pörköltek között nézelődj.
Régebben kóstoltam onnan a specialty vonalról, egész jók voltak.
nrbx: ÁK-n 160-tól vannak újonnan, úgyhogy szerintem állapottól és tartozékoktól függően függően <150 (ez mondjuk naked karral, IMS kosárral, dosing funnel-lel).
-
kmarci25
veterán
válasz
tuzpenge #9520 üzenetére
Ahogy Retep is írta: főleg a keserűség csökkent jobb kosárral. Illetve finomabb őrleménnyel is szépen működött (1:2 30mp alatt) ugyanaz a kávé, így jobb lett a kivonatolás. (Plusz a Sage kosarai nem egyenes falúak.)
VST sajnos 54mm-ben nincs. (Lehet, jobb is, megkímélt pár tízezres kiadástól.) -
válasz
tuzpenge #9520 üzenetére
Nem feltétlenül érzel, bár egymás után készítve italt valószínű demonstrálható. Lyukszám és a lyukak minősége a két fontos tényező.
Világos tételeket jobban ki lehet maxolni egy vst-vel, a sötét cuccok pedig kevésbé lesznek hajlamosak keseredni. Ettől még az ims remek kosár mindennapi használatra és relatíve olcsó is.A nyomásfokozós viszont simán alkalmatlan minőségi kávézásra. Összemossa az ízeket, mint egy rossz mp3 a zenét.
-
iatti
aktív tag
válasz
tuzpenge #9520 üzenetére
nem érzek. de én a nicse zeró meg a mazzer mini között se éreztem különbséget. nem vagyok egy nagy ízvadász, nem érzem ki a déli lejtők napsütötte oldalát a kávéban. azt viszont érdekes, időnként elkapom a dózist, na mondom ez k.jó volt. nagyon ritka alkalom, mindent ugyan úgy csinálok, és nem értem miért sikerült így. lehet hogy a csillagok együttállása aznap
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Építő/felújító topik
- Facebook és Messenger
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- HiMedia lejátszók
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged