Új hozzászólás Aktív témák
-
frank04
tag
Sziasztok,
Egy régebbi típusú Gaggia Classichoz vennék egy VST 15g 58mm-es szűrőkosarat, és kérdezném, hogy ehhez jó-e ez a kar, tamper (nem lötyög?) és puckscreen?
Gaggia Classic 4020ZB Nyitott szűrőtartó kar Beach wood nyéllel
AVX 8I65 ø 58 mm-es tamper Beach Wood
AVX 4031 Puck Screen szűrőlap 57.5mmIlletve, hogy a gyárit IMS GA 200 IM felsőszűrőre érdemes-e cserélni?
Ha igen, ez kell? Mert a méretet nem írja a honlap.Köszi a segítséget.
-
-
Fross
csendes tag
Remélem azért a flair -re több akció lesz
-
-
tuzpenge
őstag
válasz
RetepNyaraB #10694 üzenetére
"Szuper" hír...a fene egye meg...
-
-
tuzpenge
őstag
Sziasztok,
a Robotot szokták akciózni??? Vagy felesleges erre várni....??
Magyarországon egy céget látok aki forgalmazza...(ekokapszula.hu) -
-
tailor
őstag
Szia! Én ugyanebben a cipőben járok, kezdőként. A Flair számomra már valahogy "too much" volt (kinézetben, plusz mellé a hőmérős forraló, nyomásmérő), és végül a vendégek miatt a habosító is opció lett (bár nekem amúgy nem kell). Végül egy TB1-et vettem, használtan 50-ért, ma főztem vele az első két presszómat. Nos, van hova fejlődni, de kezdésnek elég jó lett már így is, extra kézműves kávé nélkül, Lavazza Oroból CM702-vel őrölve.
Rendeltem hozzá pár alapkelléket az AVX-től, meg egy zacskó brazil Santos kávét, az lesz majd a következő kör, ha megérkezik. -
-
Fross
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #10684 üzenetére
Csak az a nyomásmerő ahogy látom még 30k és azzal úgymond már picit túllépem a "keretet"
-
-
Fross
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #10682 üzenetére
Köszi a választ
Egy félelmem van, hogy eltöröm a neo flexet
valamint muszáj hozzá a nyomás mérő?
-
-
Fross
csendes tag
Sziasztok az a kérdésem lenne, hogy most megszeretném venni az első espresso kávéfőzőmet és nagyon vacilálok, hogy mi lenne jó kezdő gép amin betanulhatok és majd 2-3-4 év múlva följebb léphetek
(Úgy max 60-70 ezret költenék max a gépre elsőre)
Ezek az opciók
-AVX Hófehérke
-AVX TB1(ha találok használtan 50 felé)
-Dedica rengeteg van használtan
-Delonghi ECP van most MP-enAzt mondják legalábbis Tom's Coffee Corner mondta hogy ez jobb mint a Dedica
-Flair neo flex, de az asszony miatt aki tejes kávét iszik lehet jobb lenne egy gőzölős gépNapi kb 2 tejes kávé csúszik le az asszonynak nekem pedig olyan 3-4 espresso (az idő nem probléma ráérek pepecselni)
Köszi a tippeket előre is -
-
TheProb
veterán
válasz
RetepNyaraB #10678 üzenetére
Ez a saját hirdetésem, csak az árazás realitásával nem voltam tisztában, de köszi a feedback-et.
-
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Véleményt kérnék, mennyire reális/földtől elrugaszkodott ez az ár a hirdetésben leírtak fényében?
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Szükségem lenn egy kis segítségre. Elvesztem olvasgatás közben.
Szeretnék vásárolni egy kezdő kávégépet, plusz amire szükség van.
Semmi extrára nincs szükségem.
Párommal hosszú kávét szoktunk inni egy kicsi tejjel.Kezdésként ez a készülék jó lehet ? [link] Ha nem akkor esetleg valami más ?
Darálónak ez jó lehet ? [link]
Mi másra lenne még szükségem ?
Szeretném 100 ezer alatt megúszni. -
phain
tag
Sziasztok !
Van itt olyan aki Flair 58 -at használ ? Ha igen milyen darálót használtok hozzá ?
(próbálgattam visszaolvasni a fórumban, de már régebbi hozzászólások egy része törlődött) -
iatti
aktív tag
válasz
Jolida #10664 üzenetére
meg először valami friss pörit kellene venni, addig csak molyolás az egész. emlékszem, amikor megvettem a gadzsát, vettem egy alsópolcos pacificaffe-t, 2-3-dikra olyat húztam, hogy fragola szavaival éljek, majdnem lefostam a bokámat meglepetésemben.
sűrü, szirupos robis blend. és elötte csak kotyogóval bohóckodtam.
-
válasz
tuzpenge #10662 üzenetére
Igen, kb 30-60mp az, hogy kancsóból víz a kosárba, feltenni, csésze, tára, előáztatás (igény szerint 5-20mp), shot még 20-40s igény szerint. De így végigolvasva akkor lehet alulbecsültem, és mondjuk 30-90s.
De innentől kb tényleg ízlés kérdése:
- ugye ez a kezdő topik, szóval most az előáztatás, nyomásprofilozás nem olyan dolog amit nagyon részletezni kéne, de az ökölszabály nyilván egy ponton túl elengedhető (adott esetben nagyon is. Turbo shot pl 15-20s alatt készül, de vannak nagyon hosszú kivonatolási profilok is, amikor 60-90s is lehet a teljes folyamat, talán ezek a végletek jelenleg).
- hogy kiméred-e a vizet amit a kosárba (vagy tartály?) töltesz, ez is egy döntés: ha kiméred előre, akkor lehet addig húzni a shot-ot amíg el nem fogy a víz, így akár nem is kell feltétlen mérni a kijövőt, ha már be van állítva egy kávéra a setup, csak végignyomod.
Én nem szoktam kimérni a vizet, tele töltöm, és mérem a kijövőt: így nyilván marad a pogi tetején víz a shot végén is, tehát egy másik ("szemetes")csészébe még át szoktam nyomni a maradék vizet, hogy csak a száraz pogácsát kelljen kiszednem és ne a mocsaratDe szerintem jobban jársz, ha 1-1 bemutató videót megnézel, szemléletesebb; persze lehet előmelegítéssel is vacakolni, ami szintén nyújtja a folyamatot, de közepes-sötét kávékkal nem igazán szükséges.
-
tuzpenge
őstag
válasz
pető bá' #10657 üzenetére
Ugye ökölszabálynak tekinthető az 1:2 arány és a 25 +/- 5 mp idő. Gondolom ez a robotnál is áll.
"ezután még 30-60mp maga a shot" -> ezt úgy érted hogy forró vízzel felönteni, a kart betenni a helyére a csészét betenni alá és utána a 2 robot karral kb 25 mp alatt lehúzni a megfelelő mennyiséget (kb a dupláját az örleménynek) ?
Vagy hogy néz ki ez ennél a "gépnél"? Komolyan érdekelnek a részletek, ha nem itt nyugodtan írjátok meg privibe mert kíváncsi vagyok. -
válasz
tuzpenge #10659 üzenetére
pető bá' leírta a lényeget igazából.
Kis tejkiöntőben melegítem a kb két deci vizet két húzáshoz. Ott van a portafilter is az indukcijón, meg rövidebb ideig a kosár.
Én nem sietek, legyen 10-12 perc két tejes ital. De nagyban gyorsíthatja a processzt két kosár használata, akkor nem kell mosogatni. Csak megdrágíccsa.
A dupla kifolyó is jó akár, csak legyen előmelegítve, mert nagy darab fém, jelentős hőelvonással. Persze a robot lába közé kicsit macerás két csészét bevarázsolni, mérlegen pláne. Én inkább egy kiöntőből mérném szét kétfele.
Ja és ez két elég rövid szimpla lesz. Egyrészt kb 60ml az elméleti maximum kifolyó, másrészt a 20g töltetből 40-50ml lesz, közepes pörkölés esetén. Mármint lehet több, ízlés dolga. Csak minél több az őrlemény, annál jobban csökken a max kifolyó is. -
-
tuzpenge
őstag
válasz
RetepNyaraB #10658 üzenetére
Ok, jöhet a privát ha nem zavarlak vele....
Köszi! -
-
válasz
tuzpenge #10656 üzenetére
nem kell hozzá hattyú - bármilyen hagyomágyos akármi is elég, csak legyen forró a víz, és találj bele egy 58mm-es hengerbe
18g őrleményből a duplát egyedül is simán be lehet tolnide a dupla kifolyóval természetesen két szimplát is lehet vele készíteni.
14g alá nem nagyon szoktak menni vele, 14-22 között rémlik hogy ajánlott, én a 17.5-19g tartományban használom.
Nálam most annyi idő a puck prep (bab kimérés, őrlés, wdt, tamperelés) ameddig felforr a víz (ez kb 2 perc) - ezután még 30-60mp maga a shot.
3p alatt 0-ról kész a kávé, utána még 1-2p takarítás (de ebben már el is van mosogatva). -
tuzpenge
őstag
válasz
RetepNyaraB #10655 üzenetére
Igen valóban, kicsit nagyvonalú voltam. Sajna a flex ránézésre sok műanyagot tartalmaz, és a robot masszívabbnak néz ki, műanyag mentesen (nekem is jobban tetszik sajna, de valóban 165 ezer a nyomásmérős változat + ehhez kell egy hattyúnyakú elektromos forraló is ami a legolcsóbb verzióban is 20+ ezer).
Viszont lenne egy kérdésem: ha 2 személyre csinálnék kávét a robottal akkor a hozzá adott kifolyóval nem lehet mondjuk a 18 - 20 gr őrleményből két szimplát csinálni? Vagy mik a korlátai a robotnak? Ugye ott a kosár 58 mm-es? Milyen magas, vagyis hány gr őrlemény a maximum?
Másik véglet: ha csak szimplát iszok (legtöbbször csak én iszok) akkor esélytelen finom kv-t készíteni mondjuk 12-13 gr 100% arabicából (Impressotól iszok általában, nagy ritkán goriziana grand cru)? Egy graef cm81 örlőt használok.
Mennyi idő vele elkészíteni egy shotot (mondjuk ha már megszoktad és belejöttél)?
Régóta szemezek vele (mióta az egyik írásod után rákerestem mi is ez a robot), de még nem mertem belevágni, meg még az asszony sem kezdtem el puhítani..., de lehet lesz még kérdésem vele kapcsolatban.
Köszi a választ! -
válasz
tuzpenge #10654 üzenetére
Nincs pariban; a drágább classic 118k, a neo flex nyomásmérővel együtt is bolttól függően 80-95k. A manométeres robot 170k.
Nekem nem volt annyira szempont a hurcolás (sokan utazós szettnek veszik a flairt), a robot pedig egyszerűen jobban tetszik és kevesebb benne a viszonylagos tervezési hiba. Mindkét eszköz remek italt készít. Robottal nem nagyon megy a klasszikus szimpla, 15g alatt nem olyan jó vele, esetleg valami durván robis presszó blend tud lemenni 13-14g környékére.
A flair kifolyója meg limitáltabb és macerásabb az előmelegítése (robotot közepes pörihez lehet melegítgetés nélkül is használni, bár úgy nem az igazi). Viszont a flair tud szimplát, a magas kosár miatt remek extrakcióval. -
tuzpenge
őstag
válasz
RetepNyaraB #10650 üzenetére
Szia!
Neked a robot van ugye? Amit linkeltél nyomásmérős változat árban nagyjából pariban van a robottal. Miért a robotot választottad (már ha jól emlékszem és az van Neked)?
Köszi! -
tailor
őstag
válasz
RetepNyaraB #10650 üzenetére
Köszönöm
Úgy látom, ezek a gépek már erősen a hardcore kategória, és őszintén szólva, amikor rájuk néztem, nem igazán értettem, hogyan is főzik a kávét
Ha netán mégis a másik vonal lenne (a vendégek miatt meghagyva a gőz opciót), ott melyik az "amatőrnek elég jó" készülék?
-
válasz
tyuli76 #10647 üzenetére
Alap gépeken ezek nem állíthatóak
És mivel ezek (nagyjából) konstans értékek ezért neked kell kikísérletezned a megfelelő "arányt" a többi összetevővel. De nem kell ezt túl misztifikálni. Ha megfelelő a mennyiség (összetömörítve, puch screen-el még elfér a tetején egy 100 Ft-os) és belefullad a gép akkor túl finomra van darálva, ha gyorsan átfolyik rajta akkor meg túl durvára -
válasz
tailor #10645 üzenetére
Van 100 rugód és nem fontos a tej, akkor szívből ajánlok egy flair neo flexet, vagy classicot nyomásmérővel. Ez megáll pont alatta (a classic valamivel felette) és nagyon sok pénzig bezárólag gyakorlatilag kimaxoltad a kávézást - és bele is merültél nyakig
-
Jolida
tag
válasz
tyuli76 #10648 üzenetére
A jobb szélső (mindkét képen) a jobb (sic!) megoldás.
A másik két fajtával nekem sose sikerült konzisztensen jó kávét csinálni.
Elég nagynak tűnik a jobb oldali kosár, 20gr-os? Mi van az oldalára írva?Én a puck alá rakok Aeropress papírt, így kevésbé szennyeződik.
Méred a babot és a lefőtt kv súlyát, vagy szemmértékkel dolgozol?
Ha az utóbbi, a 100 Forintos próbát azért meg kéne ejteni (első körben puck nélkül). -
válasz
tyuli76 #10640 üzenetére
A hiba NEM az ön készülékében van
Biztos leírták, de pár "összetevőnek" össze kell jönni a jó italhoz:
- őrlemény finomsága
- őrlemény mennyisége
- őrlemény tömörsége
ezekhez hozzájön:
- a kosár (milyen, mekkora, mennyi lyuk van rajta -> ehhez kell belőni a fenti hármast)
- puck screen (van / nincs)
- maga a főző (milyen hőfokon, nyomáson próbálja átpréselni a vizet a pogácsán).
- és persze a bab minőségeHa ezek összejönnek már kész is a finom ital
-
tailor
őstag
Sziasztok!
Olvasom a fórumot egy ideje, de sajnos mivel sok korábbi ajánlatkérésre nem találtam választ, így nem nagyon jutok előre
Napi 1, max 2 presszókávéhoz szeretnék egy kezdő szintnek megfelelő karos gépet venni. CM702-es őrlőm van, ez maradna, teljesen jó számomra.
A keret kb. 80, max. 100 00 Ft, amibe új vagy használt gép is belefér. Olvastam PID-ről, OVP-ről, háromútú szelepről, alu/rézkazánról stb., de őszintén szólva, nem akarok nyakig belemerülni - én csak az alapokat szeretném, de azt hosszútávon (bár később egy precíziós felsőszűrőt és egy nyitott kart azért kipróbálnék)
Kávéból az avx-en, vagy a fórumban ajánlott pörkölőktől tervezek vásárolni.
Tejhabosítás nem fontos.AVX gépek jók - pl. a TB1? Vagy a "híres" hófehérke? Vagy spóroljak még inkább egy Lelit Annára? Vagy más netán
Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
-
válasz
tyuli76 #10641 üzenetére
Az automata gépek is nyomásfokozással működnek - egy adott nyomáson nyit mechanikusan egy szelep (vagy csak egy szűkítő van benne tulajdonképpen egy darab lyuk a kosár alján), ami miatt akármilyen kávéra is képes habot "csinálni", de attól az nem crema.
Nem, nem vettemDe kezdésnek valami közepes-sötét babot javasolnék, kevésbé háklis, hamarabb lesz vele sikerélményed szerintem
-
tyuli76
tag
Sziasztok!
Vettem egy Graef 800 darálót és GC 2014 gépet.
Sehogy nem jön össze egy jó habos kávé.Ha nagyon finomra darálom,akkor nem nyomja át a vizet,durván meg átlátszó a kávé.
Van valaki Fejér megyében,vagy Veszprém környékén aki megtudja nézni,h esetleg nem e rossza gép,vagy én vagyok a béna? -
kmarci25
veterán
válasz
Mortein #10613 üzenetére
Hát, a Bambino plus pont latte art-ra nem alkalmas. Paplanhabot készít automatikusan, arra jó, de azzal rajzolni nem fogsz semmit. Lehet vele azt is, de akkor manuálisan kell a habot készíteni. Automatán viszont mindenből csinál valamilyen habot, csak éppen nem olyat, amivel lehetne kezdeni valamit. Ha csak arra kell, hogy habos legyen a kávé, akkor tök jó, ha fancy-zni akarsz és tudsz is, akkor meg úgyis kézzel fogod a habot gőzölni.
-
válasz
sz.zs. #10632 üzenetére
Majd' egy hónapig úgyis állni fog - még kb.5-600g cucc van soron, meg egy teljes kiló Kalmár.
Gondolom nem specialtyból dolgoznak, ez a babok leírásából gyanús. Mikor nem ízjegyeket emlegetnek, hanem a mexikói lankák porán megcsillanó nap hevét, akkor már röhögök. De hát próba.
-
válasz
RetepNyaraB #10617 üzenetére
Hát erre kiváncsi leszek! Nekem eddig az összes hasonló próbálkozás a kukában végezte ( olcsó húsnak híg a leve ), remélem Te nem jársz így !
-
tuzpenge
őstag
-
tuzpenge
őstag
válasz
RetepNyaraB #10617 üzenetére
Engem is érdekelne majd a véleményed róla. Viszont a 8200 Ft/ kg hogy jött ki? Az oldalukon a legolcsóbb is 2590 Ft/250 gr és nem is látok kilós kiszerelést..
-
Jó grafikák. Lidl
-
válasz
RetepNyaraB #10617 üzenetére
Szimpi az oladal és nagyon barátságos áron vannak a kv-k (8000-től full arabica
)
Jók ezek a grafikák
-
Fross
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #10617 üzenetére
Erről majd ha lehet szeretném a tapasztalatokat olvasni. Hasonló árkategóriában keresek én is kávét
-
-
capafog23
őstag
Ki mit iszik most? kéne 2kg kv-t rendelnem
Max ár 10-12 ezer/kg
-
tailor
őstag
A tejhab-témához: nem szoktam ilyet készíteni, de mivel tervezek hamarosan egy normálisabb presszókávé-főzőt venni (amiben lesz ilyen), szerintetek a Vitasia kókusztejből nem lehet, hogy szuper tejhab / krém készülne? 699 Ft, ezt duplájára higítva is megvan a 10% feletti zsírtartalom... [kép] [kép] [kép]
Amúgy az állati tejekre vonatkozóan egyetértek RetepNyaraB kollégával: felejtsétek el. Hosszú távon komoly problémákat okoz - és ahogy anyatejet sem iszunk felnőttként... De erősen OFF már ez. -
Mortein
tag
válasz
TheProb #10604 üzenetére
Nekem Bambino Plusom van, és a tejhabosító részével nagyon meg vagyok elégedve, 1,5-es tejből is tudott elfogadható habot csinálni. Nagy előnye, hogy automata, nincs vele pepecselés lefőzöm a kávét, bedobom alá a tejet, mire előveszem megcukrozom a kávém kész is, és önthetem rá. Nyilván nem ezzel fogod a legjobb latte-artot készíteni, de amire ki lett találva arra jó.
-
-
válasz
flash- #10609 üzenetére
Attól, hogy feketén kéred (nem kérsz bele tejet semmilyen formában), még cukrot kérhetnél bele.. a tejszín mondjuk már kicsit indokolatlan, de gondolom ez a standard kérdés.
(Miközben ezt írom, nem egy speciality kávézó van a fejemben, hanem bármilyen hely, ami árul kávét is.) -
válasz
flash- #10609 üzenetére
Kérjél presszót minden nélkül. Azt nem lehet félreérteni
Amúgy ahol visszakérdeznek a "feketén" elhangzása után, ott inkább nem kell rendelni mégse.Dedica: itt csak kibicként, de ne legyen savanyú azt' ennyi. Én klasszik blendeket, pláne robis vonalon minél alacsonyabb hővel etetnék.
-
flash-
veterán
válasz
cSuwwi #10530 üzenetére
köszönöm ! sokszor értetlenkednek amikor espresso -t kérek feketen es visszakerdeznek hogy tejet,cukrot ?azért bizonytalanodtam el hogy akkor most ez aa standard elnevezes e?
Dedica ec685 : aki ezzel készít kapucziner meg hasoló kávékat (nem ujhullamosat hanem klasszikus félét pl velencei gondolások kedvence ) az milyen hőfokra állitja be? legmagasabb vagy standard?
-
válasz
TheProb #10604 üzenetére
GC teljesen önthető habot készít; de nyilván ki kell tanulni az ő rigolyáit is. Ezenkívül nem használ az alu bojlernek a magas gőz hőfok sajnos, de ettől függetlenül rengetegen haboznak vele.
Az automata hab funkció szerintem mindig kamu, ha artot önteni szeretnél. Paplanhabra jó viszont.
Az őrlőkre majd hozzáértőbb válaszol.habosítás: zsírosabb tejet könnyebb, de nem alapfeltétel. A magas fehérjetartalom a fontos kritérium; a bolti tejek ritkán mennek 3% alá, de ritkán 3,2% föké. A kifli szlovák teje asszem 4%, ami kiemelkedő. A kistermelői tejek tudnak ennél komolyabbat, akár jóval. Meg biztos az ilyen bűn drága barista tejek is. Jobb infóm nincs, leszoktam a (z állati) tejről és ezt tudom tanácsolni mindenkinek.
-
nyunyu
félisten
Ez a tejhab készítés mennyire tejgyár függő?
Krups EA819 automatámat általában lidl gazdaságos UHT tejjel etettem, azt tűrhetően tudja habosítani, ha mindennap elmosom a tejtartályt, meg szétszedem atomjaira a tetejét, csövet, fúvókát.
Viszont most nem volt kéznél olyan tej, így 2.8%-os Riskát táraztam be, ezt viszont sehogy sem bírom habosítani a cappucino programmal.
Aztán vettem helyette aldi gazdaságosat, azt sem.Nézem, hogy a Riska meg az aldis tejet az Alföldi, míg a lidl tejet a Sole-Mizo gyártja.
-
TheProb
veterán
Én is már pénteken elővettem a french press-t, mert elegem lett a vízes tejből... Hát ég és föld...
Megnéztem a kolléga által ajánlott, caffe/fragola35 által árult GC-ket. Ha azzal sem lehet normális tejhabot rittyenteni, akkor nem biztos, hogy megéri számomra a felárat. Bár az 58mm-es rendszer szimpatikus.
Néztem még a Flare Neo-t, de nem biztos, hogy hosszú távon nem-e unnám meg a pepecselést vele (pl gasket előmelegítés, stb.). Ott mennyire must have a nyomásmérő? (
Valami Bambino Plus: Ott ez az automata tejhab készítés mennyire marketing és mennyire ténylegesen használható feature? Használtan most 2 deal-t látok, mindkettő örlővel együtt. Jelenleg egy Catler CG 8011-et hajtok, szóval vagy azt vagy a Bambino-val együtt adottat biztos eladnám. BCG600SIL vagy BCG820BSS közül melyik a jobb, utóbbi? Illetve a Catler-hez képest milyenek ezek az örlők?
-
Süvi
őstag
válasz
RetepNyaraB #10602 üzenetére
Köszönöm, meg fogom nézni. Egyébként más laktózmentes tejekkel is jobb eredményt (sokszor meglepően jót) tudtam elérni a French Pressel, mint a Dedicaval vagy Nespresso habosítóval
-
-
Süvi
őstag
válasz
TheProb #10593 üzenetére
Nekünk is Dedica van itthon, a megfelelő tej választásával sokat lehet javítani a tejhabon (most a zabtejet fogom kipróbálni).
Viszont nagyon jó tejhabot tusok már készíteni egyszerű ikeás French Press segítségével, szerintem érdemes kipróbálnod.
Nekem annyira bevált, hogy upgrade esetében olyan gépekben gondolkodom, amin nincs is tejhabosító, sem más elektronika (pl. Flair Neo Flex, nyomásmérővel)
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- Milyen TV-t vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Túra és kirándulás topic
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - garancia 2026.11.17-ig
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- Ùj - DJI FPV Drone - 0h repülési idő
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged