Új hozzászólás Aktív témák

  • RetepNyaraB

    veterán

    LOGOUT blog

    válasz flash- #9584 üzenetére

    Ha tudsz menni finomabb felé, akkor rajta! Ameddig savanyú, addig nem túl finom az őrlemény. Mikor elkezd keseredni (pedig mondjuk gyors a lefolyás is), az már sok - és rossz az alapanyagod 🤷

    Kapuczinernél azért van szórás alapanyagban, én azt vettem észre. Gyengébb alapból pedig nem lesz magas Déva vára.

    Ja és a brutál tamperelésnek nincs értelme, mert szinte biztosan félrenyomsz közben. Erről van komolyan dokumentált kutatás; meglepően lefolyásfüggetlen a tamper erő. A minősége azonban nem az. Ha megáll a tamper, mert betömörödött az anyag, nagyjából kész is vagy. Felesleges izmozni, függőlegest igazgatni, tekergetni, rányomni, ütögetni pláne.
    Igazából a rugós tamper egy príma fejlesztés, áldassék a neve aki először kitalálta. Van olcsó aliexpresszes is. Egy rusnya változót teljesen kivesz a képből.

Új hozzászólás Aktív témák