Új hozzászólás Aktív témák

  • Nimda

    addikt

    válasz Derron #9711 üzenetére

    Az én tapasztalatom:
    Teljesen, de lazán kell megtölteni a kosarat. A bolti darált kávé szemcsemérete általában megfelelő egy kotyogósba (más kérdés, hogy nem friss). A főzőlap úgy legyen beállítva, hogy max. 2 percen belül meginduljon, a 3 perc szvsz sok, ott már megéghet a kávé. A hideg víz alap, baromság az előmelegített víz. A vízmennyiség is számít, én inkább (a jelölés alá egy picivel) kevesebbet töltenék bele, mint többet (hamarabb lefő és testesebb is lesz). A két személyes főző pedig, gyakorlatilag egy személyes mennyiséget főz.

    Egyébként ez az új brikka vagy a régi típus? A szelep "kihúzásának" sem látom értelmét, pont a lényege vész el. Mondjuk "cremát" bolti előredarált kávéval nehezen fogsz kapni, ha ez fontos.

Új hozzászólás Aktív témák