Új hozzászólás Aktív témák

  • WarLock07222

    tag

    válasz koxx #105509 üzenetére

    Sajna lehalt a Silvia pumpája már egy ideje, a Mini Gaggia pedig még nem üzemkész, úgyhogy messzemenő következtetésekbe nem szeretnék belebocsájtkozni, mert újra csak a Robotot sikerült használni már jóideje. Nekem a VST ízvilága messzemenően visz mindent, számomra a Superfine is már ad egy olyan "összemosott, egységízt" a kávéknak, amire én nem vágyom, a Reneka pedig ezt méginkább fokozza. Van akinek ez a lágy, selymes, édes világ bejön a világos kávékkal, de én sajna nem ide tartozom (csak alkalomadtán, vagy mondjuk espresso tonicba).

    A Nanotech pedig messze a legjobb takarításban. Ennyire tisztán sose jöttek ki pogácsák kosárból, mint abból. Jó lenne, ha a VST-ből is ennyire "cseppmentesen" esne ki minden. Eléggé megbocsájtó amúgy az előkészítések mellett, de valszeg nem ebből fogod húzni életed kávéit, meg nem is ezzel leszel a legkonzisztensebb.

    Én továbbra is azt mondanám, hogy VST + Reneka, és akkor lefedtél kb. mindent, amit a kosárral tudsz machinálni az előkészületekben. Innentől max a különböző méretű példányokat lehet gyűjtögetni :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák