-
Fototrend
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronin s8
senior tag
Hétvégén Bécsben voltunk, a Wollzeile-n, a tasteit.at kávéboltban. Egy magyar srác volt az eladó, aki készségesen megmutogatta a gépeket, és főzött nekünk Cagliari Superoro (80/20) kávéból espresso-t, egy kétkaros ECM-mel (Macap m7d darálóval). Nagyon bejött! Vettem is egy kilót (27 Euro).
Utána megkóstoltunk egy nápolyi pörkölőtől egy espresso cubano-t, ami sima espresso, de egy kávéskanál maurutiusi olvadós nádcukrot tesznek a szűrő tetejére, majd úgy főzik le a kávét. Ez is bejött! Egy trükk van: csak dél-olasz kávéval jó, az északiakkal nem. Más a pörkölésük. Ezt ő mondta.
Azt is elárulta, hol lehet kapni Brikkát.
(A Cuisinarum-ban a Singer strassén, és tőlük 50 m-re a Wollzeile-n. Előbbi helyen 47,50 az olasz, utóbbiban 57,50 a román. )A Cagliari fel van fújva nitrogénnel, és augusztusi pörkölésű.
[ Módosította: radi8tor ]
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest