Új hozzászólás Aktív témák

  • pacuha69

    csendes tag

    Kíváncsivá tett a Perger féle fagyasztásos technika, így belevágtam én is a kísérletezésbe. A teszt alanyaként egy szeptember 30.-i pörkölésű CasMo Alfonso nevű kávéja szolgált. Az első bontás és a fagyasztás október 5.-én történt. 4-5 adagra valót fagyasztottam le kis üvegekeben, a többi maradt a zacsiban, amiből alkalmanként fogyasztottam egyet-egyet, viszont a normál használatot imitálva, minden nap bontogattam és levegőztettem. Úgymond direkt döglesztettem. Hat nap elteltével éreztem, hogy laposodnak az ízek, így itt volt az ideje egy próbának. Érezhető különbség volt közöttük. A fagyasztott verzióban éreztem a kezdeti bontáskori izgalmakat. Ugyan annál a daráló beállításnál a fagyasztott verziónál 6 másodperccel több idő kellett az ugyan akkora mennyiségű ital eléréséhez. Még le kell folytatni egy-két tesztet, és még hátra van a száraz etióp (CM Aricha) is, de így elsőre igen meggyőző volt.

Új hozzászólás Aktív témák