Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsohi

    őstag

    válasz trialboj #139706 üzenetére

    (#139674) Zsohi: Most amit leírtál ez alapján teljesen biztos vagyok benne, hogy a fékbetétek oda-vissza mozgását érzed a féknyeregben. Erősebb fékezésekkor a villa rugalmassága okozza azt amit érzel, az összes agyon könnyített 32-es becsúszóval szerelt villa ilyen: [link]

    A Rhythm széria a Fox termékpaletta legalját képviseli(Rhythm->Performance->Performance Elite->Factory). Néhány évvel ezelőtt jöttek ki vele, amivel megpróbáltak kifogni a szelet az RS vitorlájából, a költségeket annyira igyekeztek a minimálisra faragni, hogy egy új GRIP névre keresztelt csillapítással is előhozakodtak(Marzocchi DBC csillapítás koppintása, talán ezért is vásárolták fel őket). Az új csillapítás akkor siker lett, hogy még abban az évben több gyári versenyző is az akkori csúcsnak tartott FIT4-es rendszert kidobta és a helyére bekerült az új GRIP és, ha jól rémlik 2019-ben meg is jelent a GRIP továbbfejlesztett verziója a teljes termékpalettán. A Rhythm széria akkora siker lett, hogy ma már Marzocchi név alatt gyártják és bárki számára elérhető vált.

    (#139725) Csokicsibesz: Ha valóban érdekel a téma, ebben a könyveb gyakorlatilag minden össze van szedve, nagy segítségemre vált az elmúlt években és ez alapján már megépítettem néhány tucat kereket. További ingyenesen elérhető írások a témakörben: [link], [link] és talán a legfontosabb írás a témában még ha már egy kissé elavulttá is vált.

    [ Szerkesztve ]

    https://ca.pcpartpicker.com/user/Zsohi/builds/

Új hozzászólás Aktív témák