Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz glaci #18772 üzenetére

    Első rollerem egy Mi 3-as volt, és csak a középső fokozatban mertem vele menni. (20km/h)
    Kb egy hétig úgy használtam, és komolyan is gondoltam, h nekem az elég lesz, elképzelni se mertem, h annál a gyorsulásnál többet "kezelni tudnék", ill. annál a sebességnél gyorsabban menni mernék valaha is.

    Aztán valamiért átraktam S-be, és már ment minden magától, mint a karikacsapás.
    A G30P kicsit mintha lomhábban indulna, mint a Xiaomik (Pro 2-esem is van), de cserébe ugye 30km/h-val is tud menni, ami pont elég ahhoz, h bicikliseket leelőzzek, vagy a többi rollerest, ill. h ne tartsam fel annyira a mögöttem jövő autósokat.
    Mondjuk azt sose értettem, h kint a 30-as tábla, ugye én 30-al megyek a rollerrel, és akkor elhúznak mellettem autósok. ;]

    Maximumra állított KERS-el használtam mindegyik rollerem, sajnos a 48V-ra alakított G30-ast nem lehet így használni, pedig nagyon jó, és biztonságos dolognak tartom, h amíg a gázt nyomjuk, megy a roller, (25-el, vagy 30-al, melyik mit tud ugye), de amint elvettem a gázt, egyből lassulni kezdett, így kis idő után már tudtam, h melyik kereszteződésnél hol kell a gázt elengedni hozzá, h időben lelassuljon, vagy úthibáknál is: megyen a roller 30-al, meglátom a kátyút --> elengedem a gázkart --> azonnal lassulni kezd, mire odaérek, már csak 15-20-al megyek --> ez meg elég hozzá, h áthaladjak rajta anélkül, h fennállna a veszélye annak, h lerepüljön az ember a rollerről, vagy akár elessen vele.
    Sajnos nem ajánlott a használata, mert se a vezérlő, se az akkupack nincs felkészítve rá. :(

    Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

Új hozzászólás Aktív témák