Új hozzászólás Aktív témák

  • Gaben92

    őstag

    válasz #89309696 #164087 üzenetére

    Rosszul közelíted meg a dolgot. Itt az emberek tisztelik a törvényeket és elvárják, hogy mások is így tegyenek. Az, hogy te autót mosol otton az udvarodon vagy pedig vodkát lopsz az alkoholboltból egyre megy. Mindkettő törvénybe ütközik.

    De amúgy ugyanígy rád hívja az adóhatóságot bárki akinek feltűnik, hogy hirtelen a semmiből lett egy Lambod pedig ugyanannyit keresel mint eddig (nyilvános mindenki fizetése). Ha nincs mitől félned (örököltél, lottót nyertél) meg se fogod tudni, hogy valaki bemószerolt, ha nem találnak magyarázatot rá akkor meg bekopogtatnak.

    Elsőre fura lehet mert nagyon nem az van amit Magyarországon megszoktál, de működnek a dolgok, nincs mutyizás, feketemunka, stb. De - és szerintem ez a leglényegesebb -más is az emberek mentalitása. Nem azért nem mos otthon senki autót mert félnek, hogy rájuk hívják a rendőrt hanem azért mert tudják, hogy tilos.

    focvis: Nem tudom az működne-e mert a gyári felniközép olyan, hogy egy sima műanyag és arra kellett nekem felragasztanom az MSW logót szóval lehet csak letépném a tetejét. :U

    [ Szerkesztve ]

    If it ain't a Rotor, it ain't a motor.

Új hozzászólás Aktív témák