Új hozzászólás Aktív témák

  • tboldi

    nagyúr

    Na, Lancia duda megszerelve. Már valami utángyártott gagyi volt benne, megette az rozsda, azért szólt korábban is olyan betegesen, mostanra meg meg is döglött.
    Megoldásként beraktam azt a Hellát, amit a Hondába szereltettem, amikor a baleset után "javították" az elejét, ezzel nem is volt nagy gond. Az Ypsilonnál nem kellett faragni, ugyanolyan csúszósarus volt benne korábban is, plug&play, csak a tartókonzollal kellett egy kicsit variálni, mert ahogy elsőre beraktam, letestelt.
    A Jazz-be meg ment vissza az eredetije, csak mivel levágták* a gyári csatlakozót ahelyett, hogy megcsapolták volna a vezetéket, hogy bármikor visszaállítható legyen, nekem kellett rögtönöznöm egyet. Lidlis Dremellel körbevágtam a duda érintkezője körül a műanyagot, majd fogtam egy sarut, ráforrasztottam, a levágott kábel végére meg egy ellenkező sarut raktam, húztam rájuk zsugorcsövet, és voilá.
    Most mindkét autóban faszán szól. 👍

    *Arról nem is beszélve, hogy semmit sem szigeteltek le, a test is csak annyi volt, hogy a csavar köré tekerték a csupaszított vezetéket, mert szemes saru nem létezik ugye. 🤦‍♂️

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák