Új hozzászólás Aktív témák

  • Declare

    őstag

    válasz MunezXBK #30461 üzenetére

    Nyilvan van sz@r xenon :) allitolag az opel vectra xenonja is sz@r.

    Alap esetben a xenon sokkal nagyob fenyt ad es a projektor sokkal szebb es jobb vetitesi kepet ad....egy halogen projektorossal esetleg össze lehet hasonlitani, de technikailag sokkal kevesebb lument kepes elöallitani egy halogen izzo, mint a xenon. A tesztelt 3er bmw nek meg ugye nem is projektoros a lampaja....az a xenonhoz kepest fele lumen fele is elveszik a semmibe :) meg bamban is nez ki nelküle a 3 er.

    Meg nekem a vadallatok este nagy felelmeim es pl a xenonnal ugyan ugy vilagit a vadak szeme messze a sötetben, mint ahogy vilagitanak az utjelzö tablak is sokkal élesebben....a halogenes felhomalyhoz kepest

    (#30464) EQMontoya :K igen van több kifejezetten zavaro sajna...skoda is, porsche is, valoban a mercik is. Ezen segit majd a led matrix technika, ha elterjettebb lesz, az nagyon allat :C jön mögöttem es a belsö tükör el sem sötetedik, mert egyszerüen nem vilagit bele :C meg mivel automata, nem hagyja fenn a sok öreg papper a kanyarban a refit es veri ki a szemed :)

    mod: amugy most hirtelen vegiggondolva, valszeg inkabb az van, hogy ugye a pislakolo halogen mellett a xenon sokkal nagyobb fenyereje tünik fel. A projektor miatt, ha jol van beallitva nem verhet semerre masfele, csak ahova kell.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák