Új hozzászólás Aktív témák

  • 8th

    addikt

    Napi vicc rovat

    "A korszerűtlen, alacsony áron behozott használt autók konkurenciát jelentenek az új autók piacának"

    Nem igaz. Egyébként is mit fáj az nekik ha gipsz jakab behoz(at) magának kintről egy 10 éves fullos 177hp 2.2 dízel RAV4 4wd-t 2.5 millióért? Azon elgondolkodtak vajon a főokosok, hogy ha ezt meg is tiltják attól még gipsz úrnak nem lesz varázsütésre 6.2M-ja egy 0km-es dízel Vitarára vagy más hasonló méretű teljesítményű dízel hobbiterepjáróra?

    "A vásárlók számára ezek a sok esetben ismeretlen előéletű, 10-20 éves személygépkocsik már rövidebb távon is jelentős kiadást jelenthetnek a meghibásodások miatt."

    Valóban? Egy 0km-es új autó értékvesztése az első XY évben sokkal nagyobb bukta mint egy import autó vásárlás utáni nagyszervíze - akár főalkatrész cserével együtt is - és további karbantartási költségei ugyanarra az időszakra vetítve. Gémosznál kissé túltolták a biciklit. A saját anyagi haszonszerzésük érdekében befolyásolni kívánják a szabad piacot. Kicsit olyan ez mint a taxisok vs uber ügy. Ha szarul megy a bolt iktassuk ki a konkurenciát. Magyarország jobban teljesít. Taps.

    "Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."

Új hozzászólás Aktív témák