Új hozzászólás Aktív témák

  • Qtya123

    őstag

    Fuck yeah!! Múltkor Montoya, most meg én csatlakozom a törött IS200-as klubhoz! :W

    Állok a lámpánál a rohadt nagy sorban, kb 10. autó vagyok. A sor megindul, kicsit előrébb gurulok, kb átért a zöldön 5 autó. Aztán hirtelen csatt hátulról. A nagyeszű csaj szúrt egy egyest, megindult, aztán elkezdett oldalra nézelődni, mert a barátját kereste a járdán, aztán nem figyelt, hogy már ismét állunk.

    A lökhárítón ránézésre egy két karcolás van, a patentok elpattantak illetve a kipufogó felfogató rúdja átszúrta egy helyen:

    A nagyobb baj az, hogy a hátfal is kapott, a pótkerék "bili" deformálódott, a csomagtartó belsejében látszik, hogy a lemezek illesztésénél egy helyen kb 1 cm-es hosszban szétnyílt az illesztésnél, illetve a pótkerék is beszorult. :((( (Az biztos, hogy a szervizben mondom, hogy tegyék rá szépen a gépre megnézni, nem-e üt a pótkerék).

    Elismerte a felelősséget, betétlap kitöltve, helyszín fotózva (a csaj anyjáé az autó, AEGON biztosító).
    Nagyon kíváncsi vagyok, hogy pl egy ilyen lökőst cserére vesznek-e, illetve, hogy ilyenkor hátfalat cserélnek-e vagy kikalapálják aztán jóvanazúgy...

    Kérdéseim:
    - muszáj az AEGON-hoz mennem, vagy mehetek egyből a Lexus márkaszervizbe, ahol a kárfelvevő elintézi a dolgokat?

    - korábban másik fejegység volt az autóban, a "szakik" meg nem átalakítót használtak, hanem levágták a gyári csatlakozót és felforrasztották a vezetékekre az újat. Emiatt a gyári visszaszerelésekor meg visszaforrasztották a gyári csokit. Szerintem az ütközéskor elengedett az egyik forrasztás, mert azóta nem működik a jobb első hangszóró, de ha kézzel megmozgatom a kábelt, akkor néha jó. Ezt rájuk tudom sózni, vagy elhajt a biztosítójuk, hogy ááá biztos nem attól, hanem a mókolástól rossz?

    - szerintetek ilyenkor taknyol a márkaszerviz, vagy cserél mindent, amit lehet?

    - csereautót kötelesek adni addig?

    Fentieken túl bármi további hasznos tanácsot szívesen fogadok (mire kell még figyelnem, hogy a legkorrektebb legyen minden, buktatók, stb...), nem voltam még ilyen helyzetben.

    Köszi!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák