Új hozzászólás Aktív témák

  • un2112

    tag

    válasz aginor #77000 üzenetére

    Köszi mindenkinek!
    Vakuilag szűz vagyok, szóval értelmes kérdést nehezen tudok megfogalmazni, de kb. az érdekel, hogy milyen használni ezeket, mennyire könnyű egy kezdőnek.
    Az a baj az ilyesmivel, hogy az ember nem csinálta még, tehát nem tudja. Mai fejjel látom, hogy jól döntöttem a Pana G7 mellett, de amikor megvettem, akkor kb. a tizedét tudtam annak, hogy milyen jól, hogyan használható ez a gép. Ez persze logikus, de amikor a nyomorult fényképezőt akar venni, akkor még egy Oly teddpróbára esetében sem készülhet fel mindenre, ami a tényleges használat közben kiderül :)
    Szóval az érdekel, hogy mire használjátok ezeket, mikre jók, mikre nem.

    A Meike sem rossz ötlet, az nagyon kell, hogy forgatható legyen, de úgy vagyok vele, hogy ha már vakut veszek, jó lenne, ha számottevően nagyobb erejű legyen, mint a gépen lévő istencsapása. Meg a másik két vakun van videó LED, ami, ha nem csak két percet bír, szintén olyan fícsör, amiért kifizetném a különbözetet. De az is lehet, hogy csak dísznek van.

    Más téma: kinek mi a tapasztalata, melyik angol honlapokat érdemes nézni bemutató cikkek/review-k kapcsán? Nekem a cameralabs jött be, mert az ember mezei fotós módra kipróbál mindenfélét, felhasználói szempontból ír, nem szakmáz annyit, viszont iszonyú alapos és mindent elmagyaráz. A másik kedvenc meg az ephotozine, a lényegre törő, és eddig nálam rendre igazolást nyert review-k miatt.

Új hozzászólás Aktív témák