Új hozzászólás Aktív témák

  • Szada85

    aktív tag

    válasz Declare #140023 üzenetére

    Tanusíthatom tapasztalati alapon, tényleg nem rossz a kamerarendszerük, és valóban figyelik is többek között a követési távolságot. :)

    Én is most kaptam egy képeslapot tölük, pedig sosem voltam, és most Sem tartom magam agresszíven vezetönek, az írás egyébként részletes, leírják a rögzített idöpont, pályaszakasz, sebességed, illetve a távolságot, amennyi Volt az elözö autó mögött, illetve azt a távot is, amennyinek kellett volna lennie köztetek, és ez alapján megy a matek. :)
    Én nekem 12m-rel Volt kevesebb a táv, mint amennyinek kellett volna lennie.

    Érdekesség, hogy a levélen van fénykép is, a rendszám csak írva van, viszont csak a vezetö arcát fotózzák ( vagy legalábbis azt a képet csatolják a levélhez ), és ez alapján kell nyilatkozni, hogy valóban Te követted-e el, vagy ha nem, akkor minden adatot meg kell adni az " elkövetöröl ".

    Az egyetlen gyengeségét abban látom ennek, hogy ha Te pl haladsz a sávodban fix tempóval, és valaki a melletted haladó sávból ( a belsöböl menekül egyel odébb, vagy külsöböl kamiont, mást kezd elözni ) átsorol eléd ( aminél ugye nem nagyon szokta a másik figyelni, csak azt, hogy ne menjen neked, a távolságotokat nem ), és ekkor szaladsz át ezen a rendszeren, akkor azt Te fogod megszívni, holott semmi agresszivítási szándék nem Volt benned. :)
    Nyilván elenyészö szám lehet ez ahhoz képest amikor a ténylegesen agresszíven tolókat kapják így le, de a lehetöség benne van.

Új hozzászólás Aktív témák