Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyó bá'

    nagyúr

    válasz zgospel #105422 üzenetére

    Egy autó vezetése egy 125-ös motorétól ezerszer jobban különbözik, mint egy 125-ös motoré egy korlátlan jogsival vezethetőétől. Ezt saját tapasztalatomból mondom, lépésekben szereztem meg az A-t.

    Miért várnánk el, - miközben pont arról beszélünk, hogy a 25-28 órás teljes, korlátlan motoros tanfolyam sem tanít meg motorozni semennyire sem, azonnal menjünk tréningekre - hogy 125-ös jogsit ingyen, mindenféle legalapvetőbb motoros ismeretek és rutin nélkül, fáradság nélkül hozzánk vágják? mert ez így marha kényelmes lenne? Ki lenne a felelős ha a delikvens a legelső kanyarját sem tudja bevenni 50-nel (80-nal), mert soha nem kellett neki rutinpályán keringenie? Esetleg nem csak magában, hanem a többi közlekedőben is kárt okoz?

    Miért kellene több tízezer (százezer) a motorozáshoz abszolúte fogalmatlan egyedet a nagyvárosokra szabadtani? Én nem könnyítenék, hanem szigorítanék: az M-et is rutinpályás vizsgához kötném, a nagyobb kategóriákat (az A1-et is) valamiféle komolyabb motoros tréning elvégzéséhez. Akkor kevesebb kezdő szenvedne / vagy okozna balesetet az utakon.

    [ Szerkesztve ]

    Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...

Új hozzászólás Aktív témák