Új hozzászólás Aktív témák

  • #16741888

    törölt tag

    Sziasztok!

    Egy negatív élményemet osztanám meg veletek. Csinálom a nagy A jogsit. Sikerült szerintem (remélem) az ország legalja autósiskolájába befizetnem.... Nem írom egyelőre a nevet mert még nincs meg a jogsim utána fogom...

    Én kis naív azt gondoltam hogy a motoros oktatás is kicsit hasonlóan működik mint az autós oktatás. Oktató+motor, kifizetett órákért cserébe nézi mit csinálsz javaslatot tesz hogyan jobban stb.

    Hát itt nem ez történik, 25 ember 1 oktató... első alkalommal, 2 percben nem hazudok 2 percben elmondta hogyan működik a motor, oszt menjé hülyegyerek... olyan mint a bicikli... Nekem szerencsém van, mert én befizettem a Safety Hungary alap képzésre, nekem semmi új nem volt, tökéletesen éreztem magam már az első alkalommal is... de itt voltak emberek akik életükbe nem ültek váltós motoron...

    Következő a pálya... Kértem legalább mondja el hogy kell? Képembe röhög, hát nézd meg a többieket ahogy ők csinálják, úgy kell... Oktató kb telibeszarja ki mit művel, ja hogy szart tanulok meg? Az nem érdekli... Hogy mire kell figyelni? Le van szarva.

    Tegnap egy másik oktató volt, elzúg a csaj a pálya túloldalán, "ahol fát vágnak ott hullik a forgács", visszafordul beszélget tovább.

    Ma éppen műszaki oktatás alatt zúgott egy csaj, gázfröccs, megpördül a motorral, konkrétan lerepül róla, elfekszik a földön... Oktató eközben műszakit magyaráz, odanéz, konstatálja hogy fekszik a csaj, majd magyarázgat tovább... Látja nézzük felkel e a csaj vagy van e valami baja, erre undorító gusztustalan módon, megjegyzést tesz hogy akkor ez most tényleg ennyire érdekes... mi a szart nézünk? "hát csak hogy fel tud e állni"

    Én nagyon ritkán érzek ilyet de az ilyen patkány férget, legszívesebben csizmával megrugdosnám... és nagyon gondolkodom rajta hogy feljelentem őket a faszba ha meglesz a papírom.

    Nekem ebből nem lesz bajom, mert én Safety Hungary fan lettem, és végigjárom a rendszerüket... de ez a sok szerencsétlen aki egy ilyen iskolába szerez papírt... egészen elképesztő. Értem hogy nem itt kell megtanulni motorozni, de azért az alapvető képességeket azért el kéne jól sajátítani...

Új hozzászólás Aktív témák