Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    A technikai bug után újra itt.

    Megcsináltam a sisakom, qrva jó lett, már ami az eredményt illeti!

    01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09

    Mint írtam, 5 x 10 mm-es szalagot vettem, de a közepénél meglepetésemre duplán kellett raknom, ugyanis 8-9 mm körüli "illesztési hézag" tátongott. Azért kemény tervezési malőr, egy 80k-s bukónál, persze akkor ki venné meg a 140-150k-s kategóriát, ugyebár..
    Mindesetre az állrész levétele után tűnt fel, h ugyanez az anyag gyárilag a sisak felső részére már ragasztva van, csak jóval vékonyabb formában, bár ott szerintem inkább vízkizárás céllal.

    A lényeg, h sokkal jobb lett, nincs az az éles süvítő hang, ami egyértelműen ezen részen jött be.
    Amennyire lehetett próbáltam dremmellel csiszolgatni, formálni a szivacsot, ahol szükségét láttam, h minél könnyebben mozogjon az állrész, a sorjákat öngyújtóval lepiróztam, ennyire futotta.
    Nyilván a végponton szorosabban csukódik most, mint ahogy valaki írta is, de le tudom zárni egy kézzel, nem bukik előre a fejemen. Ennyi kompromisszum nekem belefér.
    Ha valaki belevágna, itt vettem, a neve: 5 x 10 mm fekete, habosított EPDM öntapadós szalag, 265ft métere. A nő készséggel küldte ezt az 1 métert is.

    [ Szerkesztve ]

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák