Új hozzászólás Aktív témák

  • imibogyo

    veterán

    válasz mm89 #72925 üzenetére

    Ráadásul azt vettem észre, hogy supermotos videókat nézek amikor csak lehet.
    Dettó...

    Azt tuti, hogy túrázni nem jó vele. Amikor elkezdtünk motorozni, az egyik kollégámnak pont DRZ400sm volt. 110 felett már szenvedett a széltől, így a szerpentinekig eljutni elég kemény volt vele, ott viszont nagyon elemében volt.
    Ez szerintem nagyon motor (nyereg, szélvédelem és "ergonómiai háromszög") függő, ezért is kérdeztem Fireblade-től, hogy ő mit gondol a sajátjáról. 660 XTX-el nem volt gond 300 Km sem egyhuzamban, akár 140-el sem, viszont összességében "nem ment jól". 690 SMC meg ment mint a barom (vagy legalábbis sokkal agresszívebbnek érződött) az XTX után és ugye sokkal könnyebb is, olyan volt mintha motorról biciklire ültem volna át. Viszont (számomra) kényelmetlen volt már 10-20 Km után is. A két gép természetesen más céllal épült, tiszta sor. De ilyen jellegű véleményekre lennék kíváncsi a kollégától, hogy mit gondol a Husky-ról. Hátha ennek más a tömése, vagy jobb az ergonómiája ezért nem fárad rajta, meg ilyesmik... :K

    (#72926) runner 125:
    2-500km-es táv egy 1 hengeres, 10 cm széles, abból 2 cm vastag szivaccsal rendelkező supermotoval?
    Nem feltétlenül csak a kis SM gépeket nézegetem, de Fireblade kollégának azzal van saját, hosszútávú tapasztalata. Akár egy 950 SM/Multistrada/Hypermotard/Dorsoduro kategória is szóba jöhet, ha pedig nyerek a lottón, akkor egy KTM 1290R lesz a befutó (óhhh az a motor...). De őt itt most logikusan a Husky-val kapcsolatban kérdezem.

    Jól átgondoltad?
    Szokás szerint, nem.... :DDD

    Első számú motornak én biztosan nem vennék endurot / supermotot, max. utcai mellé.
    Mondjuk egy jobban az utcai használatra hangolt géppel én ki tudnék békülni, mint például amilyen a 660 XTX és ha lenne belőle csak egy 20-30 Le-vel erősebb verzió (maximum ugyanekkora tömeggel) akkor nekem az megfelelne "mindenes"-nek. De sajnos nincs.

    (#72933) Kroni1:
    Abszolút egyet értek. 660 XTX-el és XR650R-el van egy kevés tapasztalatom és nem tartottam egyiket sem kibírhatatlannak. És mondom én alapvetően csak belföld és csakis rövidebb "motorozások"-ra keresek gépet, nem is igazán nevezhetők ezek túráknak. :B

Új hozzászólás Aktív témák