Aktív témák

  • Ijk

    nagyúr

    válasz Plebi #23506 üzenetére

    Nem siklottam át a hsz-eid felett, te magad írtad hogy a videó miatt nem jó a D90. Erre írtam, hogy ha fontos a videó, akkor érdemes megnézni a MILC-eket.
    De ha mindenképpen Nikon kell, akkor csak ismételni tudom önmagam. D5100 igazi előnye a videó, a D90-é a fényképezőként való használhatósága, D7000-nek mindkettő, sőt az a régi AI-s obikkal is kompatibilis fénymérést tekintve. Mivel a D90 kiesett, így neked kell eldöntened, mennyit vagy hajlandó rászánni a dologra. A D7000-at legfeljebb akkor kell lecserélned ha tönkremegy, D5100-ra nem mondható el ugyanez.

    Messer22: Nem vitázom tovább mert baromságokat írsz. Az hogy egy D90, D80 és mondjuk egy D7000 szenzorának a képességbeli különbségeire te a barlangrajzokat hozod fel, erre felesleges bármit kontrázni.
    Az hogy fontosabb az amatőrök számára irreleváns képminőségbeli különbség, a beépített szarok, a sokak számára szökőévente használt videó, az ergonómiánál, bővíthetőségnél, időtállóságnál, pedig csak a marketingesek által megvezetett fogyasztók hiszik el.

    [ Szerkesztve ]

    /人◕ ‿‿ ◕人\

Aktív témák