Aktív témák

  • aleister

    veterán

    válasz Freddy76 #24298 üzenetére

    OMG! Te most a vizsgákkal jössz? Én a gyakorlatról beszélek. Btw nekem 6-7 gazdasági vizsgám volt a csodás magyar oktatási rendszernek hála. Ennyi erővel mondjuk a macskáid számát is felhozhattad volna érvként.

    ps: igen, élvezem...az elején leírtam tömören, egy mondatban a lényeget (amiben ugyebár egy szóval sem említettem, hogy kell bárminemű végzettség, csak jeleztem, hogy az okmányiroda tudhatja erre a választ), erre jöttél mindenféle oda nem illő blődséggel. Ez a bekezdésed mondatonként félreinformálás.

    "Az egyéni vállalkozást hanyagolnám, minden szempontból jobb, ha egy kft.-t, akár egyszermélyes kft-t hozol létre: nincs korlátlan vagyoni felelősség, van pályázati lehetőség, könyebb szerződni, alvállalkozni, stb. Könyvelni ugyanannyi."

    Vagyoni felelősség? Egy fotós vonatkozásában? Látom szépen bemagoltad a tankönyvből, de jelen esetben teljesen lényegtelen.
    Pályázati lehetőség? Nézz utána...vagy az is elég, ha csak megérted az előző hsz-emben írtakat
    Könnyebb szerződni? Nane. Ismétlem fotózásról beszélünk, nem űrsikló hőpajzs gyártásról. Jóskapista a lagzi közben szarik a Kft.-re.
    Könyvelni ugyanannyi? Hova rejtetted a kandikamerát? :D Menj fel az apeh.hu-ra, válaszd ki a személyes adónaptár funkciót, és majd meglátod hány darab bevallást kell megcsinálnod Kft-ként, és EV/adószámos magánszemélyként.

    Aztán szerencsétlen majd 1 év után nézhet, hogy mi a fenét keres egy kft-ben.

    Remélem csak válópert vállalsz! ;)

    Ja, és elnézést az Off-ért a többiektől, részemről lezárt a téma

    [ Szerkesztve ]

    Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

Aktív témák