Aktív témák

  • mutyi

    őstag

    Na akkor én is hozzászólnék az Ornamentes dologhoz.
    Én is rendeltem tőle, még nem jött meg a cucc, de nagyon korrekt partnernek tűnik az eddigiek alapján. Én nagyívben lesz...., hogy milyen módon kerül hozzá a cucc, de egyébként szerintem teljesen legálisan. Azt eddig is tudtuk, hogy nagyon nagy árréssel adják a fényképezőket már a gyártók is. Az is simán elképzelhető, hogy mivel nem csak Vaterán hanem sok számos külföldi aukciós oldalon is árul, ezért igen nagy forgalma lehet. Ennek egyenes következménye, hogy olyan tételekben vásárol, ahol teljesen mások az árak. Az Édesanyjával kapcsolatban annyit, hogy valóban megadja az összes elérhetőségét, én pl ide fizettem be a pénzt és nem a paypal-ra. Kamu bankszámlát meg nem lehet nyitni, ott valós embernek kell lenni.
    Jah és akár személyesen is oaadható a pénz és az is megoldható, hogy az Anyjának küldi le a cuccot és tőle veszed át. Egyedül az nem megy ekkora forgalomnál, hogy valaki utólag fizessen. De ez érthető.
    Azért mert Mo-n alapból nagyon sokan át....k az ember, azért ne általánosítsunk. Valahogy így kellene minden üzletembernek hozzáállnia a kereskedelemhez.

Aktív témák