Új hozzászólás Aktív témák

  • roberto211

    őstag

    válasz gooool #43012 üzenetére

    Neked a laguna I vagy II van?

    Nekem ugye a kettes 1.8 16v 121le de 8.5 alá akkor tudom beszorítani ha normál módban tolom. Én lábammal átlag 9,2 :) De cserebe elvezetes vezetni legalábbis nekem :)

    Mondjuk szegényke most udvaron áll :(

    Tegnap átvittem szerelőhöz azért ment tönkre a váltó mert anno a gumiharangnál kb 10e ft os hiba nem vették észre h folyik a valtoolaj ,kifolyt gondolom mikor már visított a váltó addigra késő volt és így beadták kereskedésbe. Feltöltötték addig olajjal,próbakör erejéig hibátlan volt ahogy elfolyt akkor jött a hang meg a zörgés...

    0,0l olaj van benne tegnap azt hittem haza sem érek annyira kereppelt kattogott szinte hallottam ahogy darálják egymástba fogaskerekek atgurultam szerelohoz azt mondja k.o a valtonak szinte szét van már esve.. Tehat hiaba van egy jó autóm nem tudom hasznalni.. Most varok a kereskedés "jótállásos bírálatára" ha azt mondja kereskedés h nem csinálják meg fogyasztóvédelemmel együtt a médiáig mindenkit rájuk uszítok nem beszélve a perről. Én megcsinaltatom nem erről van szó ha negatív biralatot mondanak de utolag úgy is ők fizetik ki .. De legyunk optimisták bízok benne h megjavítják.

    Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max

Új hozzászólás Aktív témák