Új hozzászólás Aktív témák

  • gooool

    őstag

    válasz rob210 #60520 üzenetére

    Idő kérdése, lassan elkezdődik az alkatrészbeszerzés. :D

    diablo:
    Pontosan ez volt a sorrend, ahogy írod és igen, van visszalépés, de megmondom őszintén a Laguna adta plusz jelentős részét sosem használtam ki...hátul egyszer sem ültek (talán ha mindhármat nézzük, akkor 4 alkalom rémlik a közel 3 év alatt), a csomagtartó ennek is kielégíti a bevásárlásom okozta igényeket (hétvégén már teszteltem is), egyéb más téren meg csak a belső fényre sötétedő tükör és a tempomat hiányzik (ezeket úgy tudom utólag lehet okosítani bele). Speciel most jól esik a hajók után egy kisautóban létezni, hogy elfér mindenhol, de közben megy úgy, mint a 3-as Laguna ment.
    A 3db Lagunából meg 2 ismerősnek ment el, szóval tudom hogy jó sorsuk van, így könnyen ment az elválás, na meg bár a 2-esen qrva sokat buktam, a 3-asra csak az a kevés szervizköltség volt, amit benyeltem, így mindent egybevetve nem érzem fájónak a mostani váltást, aztán majd az idő eldönti. :)

    Pecc:
    Ahogy Rob is írta, még eléggé fiatal vagyok, az autókat imádom, egy költséges hobbi, belátom, de egészen pici korom óta lételemem az autó. Eddig volt 3 racionális döntésem, amiket nem bántam meg, de hiányzott valami...és most az RS-el ez megvan. Sajnos két autót nem tudok jelenleg még fenntartani (sőt ha mázlim van kapok céges autót is, így főleg), a Lagunának mennie kellett, de ha lett volna lehetőségem, nyilván meghagyom.

    Dorothy:
    Ohh hasonlókat én is leltem...De most már nyomuk sincs és én is nyugodtabb vagyok. :D Na meg a beltér is csendesebb lett, mert nem zörög minden sz@r összevissza.

    kalmanchris:
    Nálam sose lehet tudni...De azt hiszem ez legyen a legnagyobb hibám. :))

    Üdv, Balázs

Új hozzászólás Aktív témák