Új hozzászólás Aktív témák

  • Declare

    őstag

    válasz diablo1984 #44343 üzenetére

    Azt kifelejtetted, hogy ha meg van hajtva a turbo miatt ne lödd le a motort azonnal ;) Ezen kivül en meg erre a melegites, illetve kettöstömegünel leirt par dologra figyelek, masra nem kell. Ha eltömödik a dpf, azt kitisztitja magatol, az egr meg a turbo az autopalya miatt nekem nem tömödik el.

    Aki ezekre nem kepes, csak varosban hasznalja a kocsit, annak nem szabad ilyen autot venni. Egyre nehezebb lesz mondjuk elkerülni ezeket a dolgokat, de meg azert van ra opcio. Csak sajnos ezeknek a dolgoknak nem sok ember jar utanna, fogalma sincs semmiröl, csak megy a haborgas....ez pedig ilyen. Minel több dolog van egy autoban annal bonyolultabb es annal kenyesebb.

    En ezt a telefonom karan tanultam meg. Minid Nokia fan voltam, csak olyan telom volt, minden 3-4 -ik evben megvettem az aktualis top telot. Semmi bajom soha nem volt egyikkel sem. Legutobb N8 volt, kb 4 evesen. Most megvettem a 930 as utolso nokiat. Mindenki mondta, hogy foliat ra, meg tokot, meg bumpert, meg igazabol az a biztos, ha ki sem veszem a dobozabol. Aj mondom en nekem nem lesz se tok se semmi, mert gyülölöm utalom, soha nem volt, nem is lesz. Na hat az elsö leeseseig birta es tönkrement a kamera.....most elviszem megjavittatni, aztan veszek ra tokot, foliat, kistaskat söt egy külön embert fogok 8 oraban alkalmazni, aki simogatja, hogy jo legyen a lelkenek......mert egyszerüen nincs alternativa. Ez van. Minden telefon, ami okos es gyors, az nagy es kenyes....tetszik nem tetszik ez van.
    Ugyan ez van az autoknal a motorokkal es turbokkal. Az egyszerü, olcso, jo, massziv korszak vegetert.....

Új hozzászólás Aktív témák